Pigeon Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Salut, Va rog, sa imi recomandati un service Pentru montare troliu si suspensii pe Jimny, in Bucuresti. (am piesele) Multumesc, 0784500800-Sabin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 11, 2016 Partajează Postat Iulie 11, 2016 Re: Service pt montare troliu pe Jimny ? In stanga si dreapta ecranului sunt niste bannere, poti incepe prin a suna la numerele de acolo si cu siguranta vei gasi pe cineva care sa te ajute! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Service pt montare troliu pe Jimny ? Eu l-am cumparat si montat de la GTC, mi-a placut cum au lucrat, au acceptat si fanteziile mele cu tras priza in cabina, etc. Deci ii recomand. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pigeon Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Service pt montare troliu pe Jimny ? Multumesc. Am retinut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate