Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze... inedite...

MagnuM

Postări Recomandate

Edy Spedition... singura firma la care am vazut asa-numitele "vehicule de formare"...

Cel din imagine, o fi unul din ele?!!! :P

PS: Observati ceva anormal in poza asta?! :ypu

Acele "vehicule de formare", ce formeaza, de fapt?! :ha:

Editat de Astral

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Poze... inedite...

Edy Spedition... singura firma la care am vazut asa-numitele "vehicule de formare"...

Cel din imagine, o fii unul din ele?!!! :P

PS: Observati ceva anormal in poza asta?! :ypu

Acele "vehicule de formare", ce formeaza, de fapt?! :ha:

AtaÅŸamente:

edy spedition (Large).jpg

edy spedition (Large).jpg [ 81.43 | Vizualizat de 53 ori ]

:ce :ce :ce :ce :ce ca daca nu :shrk .

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

Edy Spedition ... pastia nu ii opresc niciodata "capra cu trei iezi" in trafic ... Astia nu umbla cu diagrame, nu au rovignete, nu au RCA-uri ... de copii conforme ce sa mai vb.... Cred ca pe om il luase pisarea si nu avea unde ...

Inca mai circula printre noi legenda aia cf careia un sofer frumusel de la Edy, pe A2, a pus camionul pe pilot automat si s-a trantit in pat sa se culce ... si la cateva zeci de secunde facea recensemant la stiuletii de pe un camp alaturat ...

Cat despre poza cu DAC ... Magnume ... nu vezi ca are nr de GR? Daca nu era DAC era cu o femeie conflabila pusa pe cabina si iluminata sau cu mii de stegulete si prosoape cu femei goale pe scaunul din dreapta...sau cu binecunoscutul autocolant "BOSS" lipit la loc de cinste ...sa stie lumea ce bou kamikaze e la volan si sa se fereasca ...

Mai deunazi am vazut un cap tractor tot cu nr de GR ... care avea pe cabina inscriptionat cu litere f mari "SEFUL ROMILOR" ... sau o placuta daia de pus in geam cu EU cu numele... cu "CABINA DE PROBA PTR FEMEI" ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Ca tot vorbim de edy... sa vedem si cum inteleg ei sa parcheze... pe contrasens... :hw

PS: Poza e facuta pe breteaua podului de la fabrica de bere Ursus din BZ, iesirea spre BV, cand vii dinspre Rm. Sarat.

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Din ultima poza se vede ca ai si avut de furca cu utilajul in cauza.

De asta l-am pozat! Cineva, pe alt forum, ma intreba "de unde atata rautate?" fata de edy...

I-am replicat ca nu e rautate, ci doar realism... :hw

Link spre comentariu

Chiar daca sunt copii, tineri sau batrani, chiar daca nu au experienta cu covrigul ... trebuie sa aiba o conduita in trafic ...asa ar fi normal, nu sa parcheze unde ii taie capul! D'aia se intampla tot felul de accidente in RO ...

Atata timp cat politia este permisiva ... probabil ca in curand veti vedea genul astia de "soferi" ca isi duc gagica cu tirul la film la Mall!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu zic asa.

Sunt mai vizibili in trafic si in greseli pt ca sunt multi, chiar foarte mulyi, circula si astfel sunt vizibili.

Ca sunt altii mai nesimtiti, poate da, poate nu, dar nu sunt asa vizibili pt ca sunt putini si nu atat de "notori" pt a fi retinuti.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 8 luni mai târziu...

Ca tot vorbim de edy... sa vedem si cum inteleg ei sa parcheze... pe contrasens... :hw

PS: Poza e facuta pe breteaua podului de la fabrica de bere Ursus din BZ, iesirea spre BV, cand vii dinspre Rm. Sarat.

magnum, lucrezi cumva la felber ???

MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea
Link spre comentariu

• 4 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare