MagnuM Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Edy Spedition... singura firma la care am vazut asa-numitele "vehicule de formare"... Cel din imagine, o fi unul din ele?!!! :P PS: Observati ceva anormal in poza asta?! :ypu Acele "vehicule de formare", ce formeaza, de fapt?! :ha: Editat Decembrie 14, 2014 de Astral :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Poze... inedite... Acele "vehicule de formare", ce formeaza, de fapt?! :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Poze... inedite... poate ca acolo avea omul adresa de descarcare :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Poze... inedite... Isi amaneta mobilierul de gradina :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Poze... inedite... :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Poze... inedite... :ha: :ha: :ha: Si daca era ROMAN punea un roman? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 7, 2008 Partajează Postat Noiembrie 7, 2008 Re: Poze... inedite... Edy Spedition... singura firma la care am vazut asa-numitele "vehicule de formare"... Cel din imagine, o fii unul din ele?!!! :P PS: Observati ceva anormal in poza asta?! :ypu Acele "vehicule de formare", ce formeaza, de fapt?! :ha: AtaÅŸamente: edy spedition (Large).jpg edy spedition (Large).jpg [ 81.43 | Vizualizat de 53 ori ] :ce :ce :ce :ce :ce ca daca nu :shrk . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Poze... inedite... Edy Spedition ... pastia nu ii opresc niciodata "capra cu trei iezi" in trafic ... Astia nu umbla cu diagrame, nu au rovignete, nu au RCA-uri ... de copii conforme ce sa mai vb.... Cred ca pe om il luase pisarea si nu avea unde ... Inca mai circula printre noi legenda aia cf careia un sofer frumusel de la Edy, pe A2, a pus camionul pe pilot automat si s-a trantit in pat sa se culce ... si la cateva zeci de secunde facea recensemant la stiuletii de pe un camp alaturat ... Cat despre poza cu DAC ... Magnume ... nu vezi ca are nr de GR? Daca nu era DAC era cu o femeie conflabila pusa pe cabina si iluminata sau cu mii de stegulete si prosoape cu femei goale pe scaunul din dreapta...sau cu binecunoscutul autocolant "BOSS" lipit la loc de cinste ...sa stie lumea ce bou kamikaze e la volan si sa se fereasca ... Mai deunazi am vazut un cap tractor tot cu nr de GR ... care avea pe cabina inscriptionat cu litere f mari "SEFUL ROMILOR" ... sau o placuta daia de pus in geam cu EU cu numele... cu "CABINA DE PROBA PTR FEMEI" ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Poze... inedite... Ca tot vorbim de edy... sa vedem si cum inteleg ei sa parcheze... pe contrasens... :hw PS: Poza e facuta pe breteaua podului de la fabrica de bere Ursus din BZ, iesirea spre BV, cand vii dinspre Rm. Sarat. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 9, 2008 Partajează Postat Noiembrie 9, 2008 Re: Poze... inedite... Din ultima poza se vede ca ai si avut de furca cu utilajul in cauza. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Poze... inedite... Din ultima poza se vede ca ai si avut de furca cu utilajul in cauza. De asta l-am pozat! Cineva, pe alt forum, ma intreba "de unde atata rautate?" fata de edy... I-am replicat ca nu e rautate, ci doar realism... :hw :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Poze... inedite... Mihai.....respectivul circula cu elicopterul? :ha: asa fac astia de la EDY.....cred ca e criteriu de baza la angajare :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Poze... inedite... nu mai fiti rai...sint majoritatea copii care nu au nici un fel de experienta in condus masini mari ...au luat c+e si gata se cred soferi problema e ca nu se invata minte pina nu se lovesc si ei de impertinenta altora zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Poze... inedite... Chiar daca sunt copii, tineri sau batrani, chiar daca nu au experienta cu covrigul ... trebuie sa aiba o conduita in trafic ...asa ar fi normal, nu sa parcheze unde ii taie capul! D'aia se intampla tot felul de accidente in RO ... Atata timp cat politia este permisiva ... probabil ca in curand veti vedea genul astia de "soferi" ca isi duc gagica cu tirul la film la Mall! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Poze... inedite... Eu zic asa. Sunt mai vizibili in trafic si in greseli pt ca sunt multi, chiar foarte mulyi, circula si astfel sunt vizibili. Ca sunt altii mai nesimtiti, poate da, poate nu, dar nu sunt asa vizibili pt ca sunt putini si nu atat de "notori" pt a fi retinuti. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Poze... inedite... La cum se comporta cu utilajele din dotare nu ma mira ca firma le cere sa garanteze imobiliar masina cand se angajeaza :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Poze... inedite... .............. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Poze... inedite... ala da ger :pt daca nu deranjeaza pe cineva mai pot urca poze "de la munca" :tk MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Poze... inedite... Ca tot vorbim de edy... sa vedem si cum inteleg ei sa parcheze... pe contrasens... :hw PS: Poza e facuta pe breteaua podului de la fabrica de bere Ursus din BZ, iesirea spre BV, cand vii dinspre Rm. Sarat. magnum, lucrezi cumva la felber ??? MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Poze... inedite... da...acolo lucreaza Mihai :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Poze... inedite... aviz amatorilor:ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Ianuarie 28, 2010 Partajează Postat Ianuarie 28, 2010 Re: Poze... inedite... aviz amatorilor:ha: amatorilor de ??? jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
momo Postat Ianuarie 29, 2010 Partajează Postat Ianuarie 29, 2010 Re: Poze... inedite... mihai?... hmmm... inacantat de cunostinta desi cred ca ne stim :grin: MAZDA B2500 4x4 '01 aka Milogea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George Rusu Postat Decembrie 14, 2014 Partajează Postat Decembrie 14, 2014 (editat) Re: Poze... inedite... Praga 9 Tam 5000 Scania 141 frumos refacuta Editat Decembrie 14, 2014 de teddybear Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate