Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A comandat cineva de la Ocean Cross cort auto?

Recommended Posts

Vreau sa fac o coamdna de 2 corturi la http://www.ocean-cross.pl/index.php?r=product/category&id=9

si cer palta in avans, oferind factura proforma inaintea platii. Paypall nu accepta. NU stiu cat e de safe.

A mai facut cienva comanda de la ei?

Daca mai sunt doritori, putem cere mai multe!

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent

Re: A comandat cineva de la Ocean Cross cort auto?

Au site si in germania, si ei accepta paypall. Eu o sa fac o comanda zilele urmatoare, astept un mail sa vad cat costa trasnportul. Daca e cineva interesat, poate obtinem si un discount.

200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent

Salut

vad ca au preturi "normale" - incazul asta poate preferi o firma consacrata (Maggiolina, James Baroud , etc ) bafta!

still not black enough

NU inteleg idea ta :) .... magiolina e 2-3000 euro, asta e 800

720 chiar ... dar na .. e greu cu cautatu :) http://www.ocean-cross.pl/index.php?r=product/show&id=6

IN germania e 769.

pai ala e alt tip de cort, zi si tu ce tip de cort cauti ca sa stie lumea :) bafta la cumparaturi.

P.S. vezi ca ala nu se cheama degeaba "SAHARA" ;) cu alte cuvinte nu e pentru climatul din Europa

Pt. zona noastra iti recomand asta : http://www.direct4x4.de/produkte/expedition/dachzelt-expedition.html

Edited by gigipunga
still not black enough

Toate is china... Au si astia modelul de mai sus. Idenic arata. Brandul difera. Is waterproof, am vb cu ei, urmeaza saprimesc specificatiile materialului.

• 5 months later...

Toate is china... Au si astia modelul de mai sus. Idenic arata. Brandul difera. Is waterproof, am vb cu ei, urmeaza saprimesc specificatiile materialului.

da nu stiu de ce stiam ca tu ai deja cort ...

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Salut, dai si tu ceva detalii sa ramana scris si sa fie folositor, te rugam?

Cu foto ar fi ideal....

Pro,contra incercat sau nu in conditii nasoale,transport ok, material.....

Intelegi tu, material pentru ceilalti "amici "forumisti , material pentru forum.....

Multumesc in numele tuturor celor ce-s interesati.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Salutare.

Am primit cortul si am apcuat sa il folosesc la cateva iesiri, peransamblu ma declar foarte multumit pentur acest model.

Pro: Se desface si aduna repede, nu ploua in el oricat de tare ar ploua, salteaua foarte confortabila (mega, extra), spatiu mare in interior, 240x140 cand e deschis, acces usor pe scara de aluminiu, poti sta si sub el cand e deschis sa te feresti de soare sau ploaie, multe buzunarase in interior, incap pernele si sacii de dormit in el cand este inchis,

Contra: Nu este aerodinamic, la mine la patrol a crescut consumul cu 2L (am si mers ca nebunii pe nationale 130-140), greutate sus in + (este un argument contra comparand cu dormitul in masina), daca mergi mult pe drum prafuit te cam murdaresti cand dai jos prelata (asta daca ai o problema cu asta :)) ), la vama te controleaza daca nu duci chestii :)) (cand am venit din moldova a trebuit sa il deschid.

Planuiesc o tura de cateva mii de km in vara si pentru asta as cumpara ceva mai aerodinamic. Cred ca am sa il pun de vanzare, si sa comand unul cu "hard case", cu toate ca cele care sunt mai aerodinamice sunt mai mici in interior, mult mai mici (eu sunt lung 192) iar pretul este de la dublu in sus pentru unul nou, dar nu poti fi cu toate.

Costul pana la urma cu transfer de bani prin paypal si transport a fost undeva la 4200 si ceva, spre 4300 lei.

Multumim pt info. Eu l-as monta deasupra benei, la nivel cu capota, in ideea sa nu ii creasca consumul f. tare, centru de greutate, etc.

PS. Cand te hotaresti sa il vinzi, fa anuntul public ! 😀

• 3 weeks later...

Este facut public anuntul, mqai exact aici :) : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?94172-Vand-cort-portbagaj-auto-off-road-Rezistent-la-apa!-Cu-saltea-relaxa

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use