Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 maine Samuraiul merge la croitor....isi face soft top din prelata de camion...de aici pleaca o problema... masina mea nu are suportul din spate al soft top-ului...ma poate ajuta cineva cu o poza...si cu locul lui de prindere pe caroserie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ajutor soft top daca crezi ca te ajuta iti trimit tot suportul complet , eu nu il folosesc :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ajutor soft top da ma ajuta....ai PM :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Ajutor soft top Am terminat de impahetat suportul,acuma pleaca la curier :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Ajutor soft top apropo nu stii pe nimeni care are ceva chedere pt hard top ca sunt cam imbatrinite ale mele si am incercat sa dau cu ceva autovapant cauciucat dar tot imi intra apa sau poate imi dai vreo sugestie :h5 suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate