geza g300 Postat Iulie 16, 2016 Partajează Postat Iulie 16, 2016 Va salut.Ma intereseaza drumul din titlu daca a fost cineva recent pe el si daca se poate face cu rulota dupa masina.Va multumesc. GEZA PEREGI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Iulie 16, 2016 Partajează Postat Iulie 16, 2016 (editat) Re: Drumul Cerna Sat/Campul lui Neag Anii trecuti am fost de cateva ori pe acest drum dar nu as trece cu rulota. Drumul este destul de lung si are portiuni inguste dar si zone mai grele plus exploatare forestiera si eu chiar m-am intalnit pe traseu cu doua camioane, din fericire intr-o zona in care am putut sa trec pe margine ca sa le fac loc. Editat Iulie 16, 2016 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 16, 2016 Partajează Postat Iulie 16, 2016 Re: Drumul Cerna Sat/Campul lui Neag Acum o luna am trecut pe acolo, nu e drum de rulota. Prea multe gropi si sunt cateva portiuni inguste. Este a doua oara cand fac acest drum dar sincer mi se pare plictisitor .... doar padure si un drum care serpuieste .... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Re: Drumul Cerna Sat/Campul lui Neag Cata! nu este foarte plictisitor ajungi la izvoarele cernei si campezi acolo pescuiesti in lac pt un rulotist este de inteles atractia o singura mentiune : cand am trecut o singura curba cu perete intr-o parte si hau in cealalta mi-a atras atentia era cam ingusta trecerea dar pilotat se putea trece in cel mai rau caz fiind teren plat se poate decupla rulota si se poate trece gropi sunt intr-adevar si auto tragator va fi zgaltiit,dar daca se merge la privit si nu la cronometru va fi un un drum frumos succes si asteptam impresii! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Re: Drumul Cerna Sat/Campul lui Neag Poate trebuia sa precizez ca pentru mine e plictisitor. The beauty is in the eye of the beholder ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Iulie 17, 2016 Partajează Postat Iulie 17, 2016 Re: Drumul Cerna Sat/Campul lui Neag Subscriu la ce zice Ursu... Poate mi s-a parut asa si pentru faptul ca pana la Bucuresti sunt vreo 500 km.. :-) Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Iulie 18, 2016 Partajează Postat Iulie 18, 2016 Re: Drumul Cerna Sat/Campul lui Neag Plictisitoare este portiunea de la Izbucul Cernei pana la Cerna Sat. S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate