Voodooflame Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Buna ziua! Am un jeep compass din 2007 2.0 crd, si am o problema cu racirea motorului. Masina are 120000 de km reali si abia am schimbat distributia si pompa de apa. Termostatul a fost schimbat de vreo 3 ori la vreo trei mecanici ca toti au dat vina la inceput pe asta. La ultimul mecanic la care am fost am facut teste cu diagnoza in timp real pentru a vedea ce se intampla in timpul rularii. Daca mergi cu masina sportiv temperatura apei incepe sa creasca si urca. Daca nu e turata si mergi normal ramane stabila. Deci am mers cu ea si urca apa peste 100 de grade si da afara din "borcan". Nu se formeaza presiune pe furtune. Mecanicul ar zice ca nu e chiuloasa sau garnitura de chiuloasa si ca totusi ar fi o problema de la sistemul de racire. Pentru ca atunci cand pune mana pe radiator nu are temperatura care ar trebui sa o aiba. Din ce am mai citit pe net e posibil sa fie si vascocuplajul. Voi ce stiti ati mai intalnit problema aceasta? Eram sa uit. Acum am termostatul scos ca am facut testul si fara el si tot creste temperatura, putin mai greu decat cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 Cel mai probabil e vascocuplajul. Te poate fenta de multe ori pt ca tu vezi elicea invartindu-se dar de fapt nu are destula forta de impingere a aerului. Cand e fierbinte motorul, opreste-l si incearca sa invarti elicea cu mana. Ar trebui sa se invarteasca greu. Daca se invarteste usor, atunci e clar ca ai nevoie de alta vascocupla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 19, 2016 Share Posted July 19, 2016 (edited) Re: Problema racire motor jeep compass 2007 ...sau varianta cea mai simpla : garnitura de la capacul vasului de expansiune ( borcanul :grin: ) :h5 Maxule :hi asta nu-i Toyota , e un fel de Golf V , motor transversal adica nicidecum vascocuplaj de fapt nici cu Jeep-ul nu are nici o treaba :old Edited July 19, 2016 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 daca radiatorul nu se incalzeste inseamna ca motorul ramane fara apa inainte ca sa se incalzeasca si sa deschida termostatul catre radiator, cred ca apa este prima data aruncata afara dupa care normal ca se creasca rapid temperatura. Nu stiu daca va ajuta parerea mea, dar am patit la fel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 20, 2016 Share Posted July 20, 2016 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 daca radiatorul nu se incalzeste inseamna ca motorul ramane fara apa inainte ca sa se incalzeasca si sa deschida termostatul catre radiator, cred ca apa este prima data aruncata afara dupa care normal ca se creasca rapid temperatura. Nu stiu daca va ajuta parerea mea, dar am patit la fel. Sa inteleg ca esti de aceeasi parere cu mine ??? :hi:hi:hi :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 Sa inteleg ca esti de aceeasi parere cu mine ??? :hi:hi:hi :h5n-am cum sa nu fiu de acord cu tine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 (edited) Re: Problema racire motor jeep compass 2007 n-am cum sa nu fiu de acord cu tine! dar daca capau ii bun, si presiune creste mai mult din alte motive? Edited July 21, 2016 by cernescucosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 dar daca capau ii bun, si presiune creste mai mult din alte motive? zicea ca nu creste presiunea ...da vad ca acuma nu mai zice nimic :cn:sl1:sl1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted July 21, 2016 Share Posted July 21, 2016 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 Buna ziua! Am un jeep compass din 2007 2.0 crd, si am o problema cu racirea motorului. Masina are 120000 de km reali si abia am schimbat distributia si pompa de apa. Termostatul a fost schimbat de vreo 3 ori la vreo trei mecanici ca toti au dat vina la inceput pe asta. La ultimul mecanic la care am fost am facut teste cu diagnoza in timp real pentru a vedea ce se intampla in timpul rularii. Daca mergi cu masina sportiv temperatura apei incepe sa creasca si urca. Daca nu e turata si mergi normal ramane stabila. Deci am mers cu ea si urca apa peste 100 de grade si da afara din "borcan". Nu se formeaza presiune pe furtune. Mecanicul ar zice ca nu e chiuloasa sau garnitura de chiuloasa si ca totusi ar fi o problema de la sistemul de racire. Pentru ca atunci cand pune mana pe radiator nu are temperatura care ar trebui sa o aiba. Din ce am mai citit pe net e posibil sa fie si vascocuplajul. Voi ce stiti ati mai intalnit problema aceasta? Eram sa uit. Acum am termostatul scos ca am facut testul si fara el si tot creste temperatura, putin mai greu decat cu el. Tare meseriasul ala care a constatat ca este o problema la sistemul de racire si mai tare ca el pune mana pe radiator si contata ca nu e temperatura care trebuie sa fie :ha::ha::ha::ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cernescucosti Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 (edited) Re: Problema racire motor jeep compass 2007 zicea ca nu creste presiunea ...da vad ca acuma nu mai zice nimic :cn:sl1:sl1 poate presiunea creste cand forteaza masina, aproape sigur. Greu de crezut, dar eu cred ca tutul vine de la chiulasa sau garnitura. Edited July 22, 2016 by cernescucosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted July 22, 2016 Share Posted July 22, 2016 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 E simptom clasic de garnitura chiulasa , fisura chiulasa sau cilindru fisurat. Probabil ca nu intareste furtunele pt ca busonul de radiator are supapa belita. Radiatorul nu ajunge la temperatura de lucru pt ca , presupun, se umple de gaze rezultate din compresia ce o scapa pe langa garnitura de chiulasa. Pt verificare, ii poti face clasicul test cu furtunel si sticla cu apa, apoi accelerari repetate de la turatia de relanti pana la 80% din turatia maxima admisa . Daca scoate bule in sticloantza .... sorry , trebuie sa desfaci motorul ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted November 23, 2016 Share Posted November 23, 2016 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 ...da si fuge ... :uameni:uameni:uameni Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Compass Posted August 9, 2018 Share Posted August 9, 2018 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 Salutare tuturor, Ca confrunt cu aceeasi problema la un Jeep Compass 2.0L CRD din 2008. Pe loc, oricat ai tura motorul, acul indicator al temperaturii ramane in pozitia corecta (la jumatate); in deplasare, acul indicator trece de jumatate si se apropie de a treia liniuta a cadranului indicator. Probabil ca temperatura creste in aceasta situatie bine peste 100 de grade. Am schimbat ventilatoare, releele care comanda ventilatoarele, pompa apa, termostat si antigel. Am demontat radiatorul si l-am curatat - nu a iesit mare lucru din el si pare curat (atat cat poti vedea pe gaurile de alimentare chiar si cu camera). Toate operatiunile astea au fost facute la service-ul unui prieten, destul de priceput si cu participarea unui electrician foarte priceput. Ar fi interesant daca am putea vedea finalitatea discutiei initiale poate "imi lumineaza calea". Pe de alta parte, ii rog pe cei care pot avea un sfat sa-l ofere. Va multumesc aticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted August 30, 2018 Share Posted August 30, 2018 Re: Problema racire motor jeep compass 2007 Salutare tuturor, Ca confrunt cu aceeasi problema la un Jeep Compass 2.0L CRD din 2008. Pe loc, oricat ai tura motorul, acul indicator al temperaturii ramane in pozitia corecta (la jumatate); in deplasare, acul indicator trece de jumatate si se apropie de a treia liniuta a cadranului indicator. Probabil ca temperatura creste in aceasta situatie bine peste 100 de grade. Am schimbat ventilatoare, releele care comanda ventilatoarele, pompa apa, termostat si antigel. Am demontat radiatorul si l-am curatat - nu a iesit mare lucru din el si pare curat (atat cat poti vedea pe gaurile de alimentare chiar si cu camera). Toate operatiunile astea au fost facute la service-ul unui prieten, destul de priceput si cu participarea unui electrician foarte priceput. Ar fi interesant daca am putea vedea finalitatea discutiei initiale poate "imi lumineaza calea". Pe de alta parte, ii rog pe cei care pot avea un sfat sa-l ofere. Va multumesc aticipat. Posibil sa fie si o eroare de aparat . Bine ar fi daca ai putea sa faci masuratori si cu alt aparat de masura care sa fie independent de cel al masinii . Eu cred ca nu ai nici o problema . Se mai intampla si la alte masini ca indicatoarele sa te minta :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi macovei Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Deci până la urmă nimeni nu a depistat cazul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi macovei Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Am inlocui chilosa racitorul de gaze pompa de apa si tot creste temperatura nu sta constanta si la relanti nu imi baga căldura in masina Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Compass Posted October 5, 2020 Share Posted October 5, 2020 Salutare, Eu am rezolvat problema la mine cu inlocuirea termostatului cu altul care deschide la 87 de grade in loc de 88. Si am mai curatat odata radiatorul pe exterior, avea multe tole indoite care impiedicau trecerea aerului. Spor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ovidiua1 Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Ma poate ajuta si pe mine cineva?? In legatura cu un jeep compas 2007. Unde se afla situata goarna pentru alarmă??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts