Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Insa turbo Dakar,Sahara sau Ranger?

vitaraionut

Postări Recomandate

Buna colegi,sunt începător si as avea cateva nelămuriri in privința noul meu Jimny la care recent mi-am pus la arcuri înălțătoare de 4,5 cm si nu stiu ce model de cauciucuri ar gi mai bun pentru mine intre însă turbo ranger , Dakar sau Sahara? Precizez ca umblu mult pe asfalt dar am nevoie si in teren. As ofta mai mult intre Dakar si Sahara dar am citit pe forum si am vazut ca unii spun ca nu se pot echilibra sau ca sunt probleme pe asfaltul ud, ce m-ati sfătui ? Va multumesc Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Insa turbo Dakar,Sahara sau Ranger?

Si eu am fost in dilema asta pe un pinin , il folosesc ca masina de zi de zi si in weekend ture offroad. Am luat ranger , si pana acum sunt multumit , daca nu bagi noroaie argiloase sau sleauri adanci sunt oki , nu huruie pe noroi lejer fac fata.

Link spre comentariu

Eu am Sahara si pot spune ca acele ''crampoane'' mici si destul de apropiate se cam incarca repede cu noroi, de tinut au tinut bine, am folosit masina destul pe asfalt, uneori mi se par mai silentioase decat gumele de iarna puse pe turism :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

bfgoodrich mt km2 sau bfgoodrich at

Am parcurs 60 000 km in 5 ani cu MT 80% asfalt si inca mai duc , orice vei lua resapat este greu si se va distruge mai repede de 60 000 de km .

Mai bine bfgoodrich SH in conditie buna .

Am avut si insa turbo sahara cumparate de noi si le-am dat dupa 3000 de KM la jumatate de pret

Editat de marinionescu

Cine nu stie, si nu stie ca nu stie, e adormit, trezeste-l.

Cine nu stie, si stie ca nu stie, e invatacel, ajuta-l.

Cine stie, si stie ca stie, e invatat, insoteste-l.

Link spre comentariu

Sunt oameni care nu fac 60 000 km in 5 ani cu turismul dar cu o masina 4x4, omul vrea ceva mai ieftin si se refera clar la gama Insa Turbo.

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

personal iti recomand Dakar

imi place profilul mie cel putin si il folosesc din 2010 pe o masina care face cel mult 500km pe an

se echilibreaza relative ok

sunt diferente de 140-180 grame pe roata si ca plumb pt echilibrat am intre 40 si 160grame

de tinut in timp la tavaleala tin bine mai ales ca e mai dur cauciucul,si in timp pana acum nici nu au imbatranit sau crapat.

allege pt inceput cu buzunarul apoi iti vei rafina dorintele si vei vedea ce se preteaza cel mai bine pt tine:)

• Like 2
Link spre comentariu

orice vei lua resapat este greu

in ultima vreme s-a schimbat business plan-ul la INSA si anvelopele sunt mai de calitate, dar nu inseamna ca ajung din urma calitatea anvelopele noi.

de exemplu eu merg cu insa special track ( profil simex ) cu 110 la ora si rotile sunt neechilibrate si nu vibreaza.

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Sunt foarte mulțumit deocamdata de INSA turbo Dakar am facut vreo 300 km cu ele,pe sosea pana la 90 km nu vajaie,si chiar daca a fost foarte cald nu au sarit crampoanele pe sosea iar in teren am fost extrem de mulțumit .

Link spre comentariu

Nu iti sare nici un crampon si nici nu se va distruge directia.Sa te bucuri de ele.

• Like 1

Dacia Duster 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare