catt Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 (editat) Buna as dori niste sfaturi pentru preparare noii masini de offroad lite si plimbari pe munte: Modificari in vizor: BarE fata spate si praguri ceva preturi mai bune m-ar ajuta Kit inaltar +5cm ce variante si preturi sunt? ce cauciucuri pot pune la +5cm maxim? ma gandesc la ceva 31'' MT; dar nu stiu daca merg pe R16 si daca potrivesc de la modelul vechi sau alta masina.... am nevoie de o roata de rezerva ;am inteles ca nu potriveste de la grand 2 la 3? troliu am cumparat o chinezarie de 5,9 t de la Baia Mare trebuie sa vina. multumesc de sfaturi in avans si o sa pun curand ceva poze cu acaretu va rog tel la 0744345889 Catalin Editat Iulie 22, 2016 de Astral o bara - doua BARE.... I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 Re: sfaturi modificare Jeep Grand Cherkee 3 2007 CRD Nu-i pacat de SUV-ul ala sa-l badjocoresti ? Mare lucru fata de standard nu o sa poata face eventual un consum mai mare si ceva defectiuni la grupuri ,cardane ,cutie ...parerea mea ,in rest succes :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate