Roby200487 Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 (editat) GC WJ 2.7 Quadradrive. Am constatat ca dupa ce am cuplat pe reductor si masina am pus-o in treapta 1, in frana de motor pe o panta foarte abrupta se aude un huruit (ca un mormait de urs:) ). Cu cat e mai mare panta cu atit se aude mai tare acel sunet. Daca e scos de pe reductor nu se aude. Aveti idei? Ati patit careva? Editat Iulie 24, 2016 de Astral 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! In timp ce se cobori se aude zgomotul? Verifica trenul de rulare fata, planetare, cardan sa nu fie cu joc. In principiul, cand cobori o panta abrupta in frana de motor, centrul de greutate coboara foarte mult spre puntea fata, astfel aceasta fiind destul de solicitata. De aici probabil si zgomotul aferent. Poate vreo bucsa sustinere planetara fata sau ceva asemanator. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! NU are jocuri la trenul de rulare, au fost schimabti rulmenti, pivoti, cardanul e ok. Face asta daor pe reductor, ce i drept e si mai puternica frana de motor. Nici nu il prea pot numii huruit, un derivat :)... O sa verific zilelel astea Uleiul si mai fac o verificare amanuntita cand masina este ridicata. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! :hi ai aflat ceva nou ?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! Not yet:)... Trebuie sa imi fac timp sa vin pana la tine. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat August 5, 2016 Autor Partajează Postat August 5, 2016 (editat) Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! Am verificat uleiurile, toate sunt curate! Jocuri nu sunt. Tind sa cred ca e un sunet normal dupa sfatuirea si cu alti posesori de Grand. Weekendul acesta o sa ies iar pe ceva forestiere si am sa verific, chiar compar, pentru ca vir mai fi 2 Granduri in coloana. Revin cu detalii. @alin-jeep o vizita tot iti fac:) Sa nu vii cu Patrolul ca nu te primesc :grin: Editat August 5, 2016 de alin-jeep 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat August 7, 2016 Autor Partajează Postat August 7, 2016 Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! Cred ca am descoperit. Am tot studiat problema in weekend. Am ajuns la concluzia ca am prea putin friction modifyer. O sa mai adaug, si revin cu detalii. 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! Poti sa pui si aghiazma -daca huruie ,huruie :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! Asta icnercam sa explic ca nu este un huruit, nu stiu cum sa il descriu.... dar mai bine spus a fost.... cel putin asa am constat ieri dupa ce: - am scos putin ulei din cutie, ca la scoaterea dopului a inceput sa dea afara, si am mai adaugat cca 30 ml de friction modifiyer. Am mers putin in teren si nu am mai sesizat acel sunet. NU am avut foarte mult timp sa testez, dar azi ies iar. Revin cu detalii!! 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! Asta icnercam sa explic ca nu este un huruit, nu stiu cum sa il descriu.... dar mai bine spus a fost.... cel putin asa am constat ieri dupa ce: - am scos putin ulei din cutie, ca la scoaterea dopului a inceput sa dea afara, si am mai adaugat cca 30 ml de friction modifiyer. Am mers putin in teren si nu am mai sesizat acel sunet. NU am avut foarte mult timp sa testez, dar azi ies iar. Revin cu detalii!! Din cutia de transfer? Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roby200487 Postat August 15, 2016 Autor Partajează Postat August 15, 2016 (editat) Re: Huruit ciudat pe reductor in frana de motor?! Oops, am vrut sa scriu din punte. Dupa adaugarea a inca 30 ml de Mopar friction modifyer, nu se mai aude acel sunet Am fost ieri pe munte si am tot ascultat:). Problem solved. Editat August 15, 2016 de Roby200487 200Hp Boosted ZD30 - NADS Fitted - Oil Catch Tank - OME +5 - Cooper STT PRO 33" - 13000lbs winch - Snorkel - Roof Tent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate