nellorunner Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Ma gandeam ca un Trip master poate fi foarte util. De ce? 1- te ajuta sa-ti formezi o oarecare orientare in spatiu(teren, road-book) 2- daca vrei sa participi la concursuri este obligatoriu 3- se pot organiza intalniri unde trip masterul sa fie necesar sau chiar obligatoriu. 4-si nu in ultimul rand se accentueaza colaborarea pilot-copilot. Vorbind cu baiatii care au organizat intalnirea de la Humor, mi-au spus parerile lor. anul acesta traseele au fost marcate cu banda(cei care au fost stiu deja), dar la anul intentia ar fi traseu cu road book. De ce spun asta? Nu ar fi rau ca masinile noastre sa fie echipate si cu un asemenea instrument si nu este o cheltuiala iesita din comun. Cred, caci cu putine eforturi putem sa facem si lucrul asta, dar in schimb se vor obtine total alte senzatii. Nu ramane decat de incercat. va doresc bafta! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 da e ffff util.eu am avut unu si sa ars.am luat acum unu de la ORC din germania. daca vrea cineva pot sa va ajut. 220 euro :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aztec Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 Cu toatre ca nu am vazuit si lucrat cu aparatura asta cred ca este foarte util. stiu cam ce trebuie sa faca, dar marea problema asacum o vad eu este lipsa road-book-urilor..asa ca aproape degeaba ai aparatul daca nu si posibilitatea de a-l folosi la maxim.. e ca gps-ul fara harta.. Avantajul e ca cine are asa ceva... poate face road-book si pt alti. Ce au trip-master :D :D :D Sper sa nu gresesc prea tare ... undeva, candva, altundeva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Merita luat. Daca-l calibrezi bine, iti arata km parcursi si viteza si stie dracu mai ce. Si asta si in cazul in care ai alte roti (trebuie calibrat numai) http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 in loc de trip master am pus un vitezometru de bicicleta cu senzorul montat pe cardan. reglat cu gps-ul, face servici de vreo 5 ani si singurul repros e ca nu e luminat ecranul - drept care am o lampa linga. toata afacerea m-a costat 6 €. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepi3103 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Unde ai umblat cu aia 6 E,,,au mai incercat si altii,,NU tzine!!! Pajero Link to comment Share on other sites More sharing options...
gusteru Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 la mine merge si nu stiu cit o costa in RO, dar eu l-am luat de la Aldi(D) cu 5, 99 E Link to comment Share on other sites More sharing options...
trooper Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 da e ffff util.eu am avut unu si sa ars.am luat acum unu de la ORC din germania. daca vrea cineva pot sa va ajut. 220 euro :D vreau si eu mai multe detalii, model etc, eventual o poza. Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut73 Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 da e ffff util.eu am avut unu si sa ars.am luat acum unu de la ORC din germania. daca vrea cineva pot sa va ajut. 220 euro :D vreau si eu mai multe detalii, model etc, eventual o poza. Pai dupa bani cred ca a luat un Terratrip. Nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 un "vizitator" nu poate scrie mesaje :roll: inca :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted January 16, 2008 Share Posted January 16, 2008 250E Terratrip 202 Plus si 35E senzorul. Cine vrea telecomanda 35E. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai aro Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 si eu am tot vitezometru de bicicleta am pus dar cu senzorul la roata (in interior) si merge foarte bine (verificat cu gps) dar daca vrei la concursuri si alte alea mai profi clar iti trebuie altceva aro 243 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florum Posted January 17, 2008 Share Posted January 17, 2008 si eu am tot vitezometru de bicicleta tot de la ALDI's? :grin: vine carnavalu' si nu vreau sa fiu umbra lui Koala :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihai aro Posted January 18, 2008 Share Posted January 18, 2008 nu de la ALDI ca de acolo iau numai ciocolata, al meu ii din china si ii mai ieftin :-P aro 243 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts