Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Trip-master

nellorunner
 Share

Recommended Posts

Ma gandeam ca un Trip master poate fi foarte util. De ce?

1- te ajuta sa-ti formezi o oarecare orientare in spatiu(teren, road-book)

2- daca vrei sa participi la concursuri este obligatoriu

3- se pot organiza intalniri unde trip masterul sa fie necesar sau chiar obligatoriu.

4-si nu in ultimul rand se accentueaza colaborarea pilot-copilot.

Vorbind cu baiatii care au organizat intalnirea de la Humor, mi-au spus parerile lor. anul acesta traseele au fost marcate cu banda(cei care au fost stiu deja), dar la anul intentia ar fi traseu cu road book. De ce spun asta? Nu ar fi rau ca masinile noastre sa fie echipate si cu un asemenea instrument si nu este o cheltuiala iesita din comun. Cred, caci cu putine eforturi putem sa facem si lucrul asta, dar in schimb se vor obtine total alte senzatii. Nu ramane decat de incercat. va doresc bafta!

Unde esti tu Tepes Doamne...???

da e ffff util.eu am avut unu si sa ars.am luat acum unu de la ORC din germania. daca vrea cineva pot sa va ajut. 220 euro :D

Cu toatre ca nu am vazuit si lucrat cu aparatura asta cred ca este foarte util.

stiu cam ce trebuie sa faca, dar marea problema asacum o vad eu este lipsa road-book-urilor..asa ca aproape degeaba ai aparatul daca nu si posibilitatea de a-l folosi la maxim..

e ca gps-ul fara harta..

Avantajul e ca cine are asa ceva... poate face road-book si pt alti. Ce au trip-master

:D :D :D

Sper sa nu gresesc prea tare

... undeva, candva, altundeva...

• 6 months later...
in loc de trip master am pus un vitezometru de bicicleta cu senzorul montat pe cardan. reglat cu gps-ul, face servici de vreo 5 ani si singurul repros e ca nu e luminat ecranul - drept care am o lampa linga. toata afacerea m-a costat 6 €.

da e ffff util.eu am avut unu si sa ars.am luat acum unu de la ORC din germania. daca vrea cineva pot sa va ajut. 220 euro :D

vreau si eu mai multe detalii, model etc, eventual o poza.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

vreau si eu mai multe detalii, model etc, eventual o poza.

Pai dupa bani cred ca a luat un Terratrip. Nu?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use