grizzlee Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 (editat) Hello Caut un vopsitor bun in Oradea. Vreau sa vopsesc o caroserie intreaga interior/exterior care e complet dezechipata. Daca ma poate ajuta cineva cu cateva sfaturi sau contacte, as aprecia. Am primit oferta de 1500 eur. Personal mi se pare foarte mult, dar poate gresesc. Poate oare sa imi spuna cineva la ce pret s-ar ridica asa o lucrare? Contact: Mesaj pm sau in topic. Mersi Seba Editat Iulie 26, 2016 de grizzlee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Re: Caut Vopsitorie Oradea Daca pretul include toate materialele necesare pentru vopsit nu este mult, mai ales daca iti ofera factura si garantie. Banuiesc ca pretul este fara tinichigerie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Iulie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2016 Re: Caut Vopsitorie Oradea Salut Pai am sa iti spun de ce mi se pare mult. Peter va pregati caroseria si o va dezechipa complet.Mai mult de atata, tratamentul pe partea de jos va fi rezolvat tot de el. In conditiile astea sunt curios la ce pret se ajunge daca te duci cu masina pe rotile ei si trebuie ei sa o si pregateasca inainte un pic? Salut Seba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Iulie 29, 2016 Partajează Postat Iulie 29, 2016 Re: Caut Vopsitorie Oradea Mie mi se pare exagerat pretul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate