Nicolaie1976 Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Gasita pe autovit; parca ar avea sasiul strimb, ca e prea ridicata partea dintre bena si cabina.http://www2.autovit.ro/utilitare/nissan/pickup/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? trebuie vazuta...poate fi bena strimba...sau suportii de bena (are 2 traverse) zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? In afara de asta NU este euro 2 niciodata,deci alta taxa fata de ce scrie acolo. L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? In afara de asta NU este euro 2 niciodata,deci alta taxa fata de ce scrie acolo. E buna pt bulgari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? slp eu chiar nu stiu de vedeti voi stramb "intre bena si cabina"..............masina arata super...sincer! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? Si e inmatriculata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? Asta-i alt anunt deja, daca imi aduc bine aminte. http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? slp eu chiar nu stiu de vedeti voi stramb "intre bena si cabina"..............masina arata super...sincer! era vorba de una neagra...intre bena si cabina exista un luft care trebuie sa fie egal de jos pina sus...la aia era mai mare sus decit jos zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? masina de care era vb nu mai este, asta e alt anunt ca am mai vazut topic-ul! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? scuze...dar eu cand am dat click pe link am vazut una alba.... :ha: cred ca e un fel de alba - neagra pe aici...mai bine tac din gura si privesc... :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Ce ziceti de asta ? atunci cind a fost deschis topicul era alta masina tot acelasi model dar era neagra...o fi spalat-o? :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate