Vizitator razvy_hilux Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 De curand am achizitionat din Anglia o Toyota Hilux Surf, cu cutie automata, si am avut o problema la cutie. In timp ce urcam un versant mi-a aparut in panou un led (A/T TEMP OIL), de culoare galbena.Am oprit, mi-am dat seama ca este de la cutie si am descoperit joja de ulei (de la c.v.) rupta. Am remediat-o! Intrebarea mea este daca voi mai avea probleme cu temp uleiului de la c.v. , si daca "da", ce s-ar remedia! P.S. Unde pot gasi piese ieftine de Toyota? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Toyota Hilux Surf(1993) ajutor! Razvy, da' de pa unde esti bade? :grin: Joja de ulei rupta? Cum stai cu nivelul uleiului? Daca e putin poate fi cauza supraincalzirii. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Toyota Hilux Surf(1993) ajutor! De curand am achizitionat din Anglia o Toyota Hilux Surf, cu cutie automata, si am avut o problema la cutie. In timp ce urcam un versant mi-a aparut in panou un led (A/T TEMP OIL), de culoare galbena.Am oprit, mi-am dat seama ca este de la cutie si am descoperit joja de ulei (de la c.v.) rupta. Am remediat-o! Intrebarea mea este daca voi mai avea probleme cu temp uleiului de la c.v. , si daca "da", ce s-ar remedia! P.S. Unde pot gasi piese ieftine de Toyota? Multumesc! In primul rand trebuie sa iti "remediezi" tu profilul pe forum completand locatia de unde esti. :rules :grin: Legat de problema ta, daca ai reparat joja si acum nu iti mai apare ledul aprins , teoretic inseamna ca problema e rezolvata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Toyota Hilux Surf(1993) ajutor! becul se aprinde atunci cand temp uleiului atinge limite superioare ( 200 gr Celsius). Din acest moment esti pe punctul de a "praji" cutia de viteze, pt ca uleiul nu-ti mai asigura lubrfierea necesara. De ce s-a aprins? - ulei insuficient (si asa foloseste putin ulei in cutia de viteze, masina dumitale a vreo 3 litri iar un Patrol 13 litri) deci lipsa acestuia conduce la cresterea temperaturii in CV - nu ai folosit reductorul............. cutia a fost suprasolicitata - nu ai folosit blocarea treptelor si ai urcat in patinaj pe DRIVE suprasolicitand cutia de viteze - ai urcat cu OD-on , OVERDRIVE suprasolicitand cutia - cutia are discurile duse si patineaza in felul acesta supraincalzindu-se ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Toyota Hilux Surf(1993) ajutor! Piese la preturi rezonabile pt Toyota si altele poti gasi la: www.japanparts.ro/ Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate