Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Buton claxon Disco 1

liscus

Postări Recomandate

Salut, de curnd am o masinuta Discovery 1 si ma dau cu ea prin oras si prin tara. Problema urgenta e ca nu functioneaza claxonul si nu stiu cum sa desfac butonul din volan. A desfacut cineva pana acum asa ceva ? Multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Buton claxon Disco 1

Trebuie sa dai doar partea cauciucata cu grija si aopi ai un disc de plastic cu 4 lamele. Bineinteles ca eu am rupt discul, dar am reusit sa ajung la fire.

Link spre comentariu

Salut, de curnd am o masinuta Discovery 1 si ma dau cu ea prin oras si prin tara. Problema urgenta e ca nu functioneaza claxonul si nu stiu cum sa desfac butonul din volan. A desfacut cineva pana acum asa ceva ? Multumesc

Salut si bine ai venit printre noi!

Pentru viitor, adauga in semnatura anul de fabricatie si motorizarea. Ai sa fii uimit cate diferente pot apare in functie de acestea!

Si, ar fi util sa-ti descarci si un set de documentatie conform cu modelul, motorizarea si anul de fabricatie!

Editat de Astral

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am desfacut butonul si nimic mai simplu, o lamela de cupru care atinge la apasare o alta lamela. Se aude un releu pe la bord cand ating lamelele, dar tot nu claxoneaza. Mentionez ca este nou claxonul si face de doua ori bip cand inchid masina din telecomanda.

Link spre comentariu

Modelele din 96 mai au sounder dedicat pentru alarma si unele si BBUS(battery backed up sounder) deci faptul ca auzi sunete la inchidere din telecomanda s-ar putea sa fie irelevant, pentru claxoane exclusiv verifica siguranta F4 din compartimentul motor si daca e buna scoate releul(K189) si pune o punte in mufa unde ar fi contactul(30-87 ,vezi sa nu pui pe bobina ca-i bai) daca nici atunci nu suna mai vorbim ...si descarca-ti documantatie sa vorbim direct fara atasamente

1059238412_D1hornrelay.thumb.jpg.195fccc9c3d1ede129c5c64ded57d9e2.jpg

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Am desfacut butonul si nimic mai simplu, o lamela de cupru care atinge la apasare o alta lamela. Se aude un releu pe la bord cand ating lamelele, dar tot nu claxoneaza. Mentionez ca este nou claxonul si face de doua ori bip cand inchid masina din telecomanda.

Si daca pui claxonul pe direct claxoneaza tare sau tot ''bip'' ..are un surub de reglare...

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

Nu l-am pus pe direct, dar faptul ca face bip, inseamna ca functioneaza claxonul, problema mea e ca nu zice nimic cand apas pe butonul de pe volan

Link spre comentariu

Nu l-am pus pe direct, dar faptul ca face bip, inseamna ca functioneaza claxonul, problema mea e ca nu zice nimic cand apas pe butonul de pe volan

te intreb ca poate are surubul prea strans si nu vribreaza ci face doar un bip scurt ....si nu tare....deci incearca sa il pui pe direct. si vezi rezultatul dac aface ''tare ''e ok. si trebui umblat la releu. sau cu un creion de tensiune la masa vezi unde ai intrerupt circuitul.

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Modelele din 96 mai au sounder dedicat pentru alarma si unele si BBUS(battery backed up sounder) deci faptul ca auzi sunete la inchidere din telecomanda s-ar putea sa fie irelevant, pentru claxoane exclusiv verifica siguranta F4 din compartimentul motor si daca e buna scoate releul(K189) si pune o punte in mufa unde ar fi contactul(30-87 ,vezi sa nu pui pe bobina ca-i bai) daca nici atunci nu suna mai vorbim ...si descarca-ti documantatie sa vorbim direct fara atasamente

Imi dai un link pentru documentatia la Disco 1 ? Multumesc

Link spre comentariu

Imi dai un link pentru documentatia la Disco 1 ? Multumesc

Asta nu ar trebui sa-l dau eu ci trebuia citit de la inceput http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover

Se pare ca eu am postat degeaba si poza si explicatia repectiva... FAPTUL CA FACE BIP NU INSEAMNA CA FUNCTIONEAZA CLAXONUL

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare