Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei faina mai omule....baga tare cu mobilarea ei....si hai la noroaie cu ea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei si uite asha......incet-incet....incep sa ma vad iar in spatele volanului. voi reveni cu episodul urmator :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei acolo iti sta cel mai bine....in spatele volanului :h5 sa inteleg ca si masina asta va avea acelasi tacanit?...... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei abea astept s-o vad cunoroi pe ea... :twisted: :twisted: :twisted: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei abea astept s-o vad cunoroi pe ea... :twisted: :twisted: :twisted: da' eu :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei whaaaa.... ce sexy a iesit :top Primul drum ar fi bine sa fie pe Magheru, ca dupa ce va iesi in teren presimt ca n-o sa mai aiba aceeasi "stralucire" avand in vedere abstinenta lui bogdan... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei ieteeeee......nu vazusem postul lui Turagmes. Am fost pe la multi mecanici priceputi........dar n-au reusit sa scoata tacanitul ala de la volan. Cat despre stralucire.......nu-i bai......nu exista polish dat mai misto decat ti-l dau crengile in padure. Cunoastetzi zgomotul "masinariei de polishat" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Noiembrie 10, 2008 Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei si uite asha......incet-incet....incep sa ma vad iar in spatele volanului. voi reveni cu episodul urmator :h5 super;bafta in continuare ,...cred ca o sa arate intr-un mare fel... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei da Gnok.........si asta multumita unor prieteni de-ai mei :be :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Nu uita de ochii verzi. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei felicitari si spor la treaba ps: ca sa o aduci inapoi "sufletul" acestei bestii neagra si fibroasa :grin: , sper ca sti ca trebuie sa bati iarasi toate sleaurile si dealurile si noroaiele din vremuri de putin apuse ?! :rules i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei obligatoriu cu prieteni :x :x zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei ca sa o aduci inapoi "sufletul" acestei bestii neagra si fibroasa :grin: , sper ca sti ca trebuie sa bati iarasi toate sleaurile si dealurile si noroaiele din vremuri de putin apuse ?! :rules Cred ca in momentul asta cu totii ne-am dori acest lucru! Ce pacat ca nu este posibil :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Poate ca el nu mai poate. Dar cineva ar putea sa o faca iar sa toarca frumos undeva pe un deal, in memoria proprietarului. Cu sigurantza a iubit mult mashina si i-ar placea sa stie ca nu ramane asa imprastiata. Asa am procedat si eu cu motocileta unui bun prieten ucis de un sofer inconstient. Motocileta e in garaj, refacuta complet, asa cum cu sigurantza si-ar fi dorit Catalin. Un prieten de-al nostru o duce pe dealurile pe unde obisnuia sa il poarte. Am vazut ca a apucat sa o vopseasca, si asa cum spune cineva, mai trebuie doar "mobilata". Poate ca dupa ce nu o sa mai fie atat de greu, cineva o sa o asambleze. Ma ofer si eu sa ajut daca e nevoie, pentru ca la cheta nu am reushit sa particip, pentru ca eram plecat la munca pe mare. Si tare mi-a parut rau. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Poate ca el nu mai poate. Dar cineva ar putea sa o faca iar sa toarca frumos undeva pe un deal, in memoria proprietarului. Cu sigurantza a iubit mult mashina si i-ar placea sa stie ca nu ramane asa imprastiata. Asa am procedat si eu cu motocileta unui bun prieten ucis de un sofer inconstient. Motocileta e in garaj, refacuta complet, asa cum cu sigurantza si-ar fi dorit Catalin. Un prieten de-al nostru o duce pe dealurile pe unde obisnuia sa il poarte. Am vazut ca a apucat sa o vopseasca, si asa cum spune cineva, mai trebuie doar "mobilata". Poate ca dupa ce nu o sa mai fie atat de greu, cineva o sa o asambleze. Ma ofer si eu sa ajut daca e nevoie, pentru ca la cheta nu am reushit sa particip, pentru ca eram plecat la munca pe mare. Si tare mi-a parut rau. E o idee excelenta. Masina aceea TREBUIE facuta. Sotia lui Bogdan trebuie sa aiba masina aceea functionala 100%. Ea sau oricare dintre prietenii buni ai lui Bogdan, trebuia sa vina cu aceasta masina la intalnirile noastre. In felul acesta il vom simti tot timpul aproape. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Subscriu si eu la aceasta idee si ajut ca sa terminam acest MARE proiect! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviub Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Stiind unde este masina, incerc sa urmaresc terminarea masinii. Pentru cei care nu au vazut celelalte topicuri, la orele 20:30 Dreamers pentru sufletul lui Bogdan. most sports require only one ball, real sports require two.... www.corb44.ro [www.corb44.ro/challenge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Ajut si eu cu ce pot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Stiam eu ca nu o sa o lasatzi asa... Eu abia asteptam sa o vad gata. Se pare ca totushi o sa am ocazia asta. Pe parbriz, sau undeva pe mashina se poate pune si o poza a lui Bogdan. Eu am o idee, dar sa vad cum o sa imi iasa... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 30, 2008 Partajează Postat Decembrie 30, 2008 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Umil vreau sa spun ca nr.150 de pe forum de la noi e un artist plastic super.... se pricepe cu aerograful, si poate ar vrea sa picteze chipul lui Bogdan pe masina... Ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 1, 2009 Partajează Postat Ianuarie 1, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Ca visul lui Bogdan sa se realizeze si treaba sa mearga bine ,iar masina sa prinda viata, propun ca sa se ocupe cineva personal de masina lui(spre bunul demers al lucrarii). Si cred ca acel "cineva" ar fi bine sa fie un apropiat(sau apropiati) de-al lui , de exemplu si Koala, care de altfel s-a implicat cum bine stim cu totii. Fac afirmatia asta, pt faptul ca...nu cred ca ar fi indicat ca toti forumistii sa mearga pe la nustiu ce atelier unde se afla masina ,sa-si dea cu parerea sau asa de curiozitate. Pe Koala l-am dat exemplu,nu ca m-ar privi treaba asta pe mine, dar hotarare se poate lua in prealabil. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Mi se pare normal sa se ocupe cineva cunoscut, si cineva care se pricepe la tipul acesta de mashina. Oricum, ma indoiesc ca vine totzi forumistii sa lucreze la mashina. Poate ca nu e asa mult de munca, dar e migaloasa treaba, pentru ca trebuie facuta bine si cu simtz de raspundere. Am spus ca mi-ar placea si mie sa dau o mana de ajutor, daca timpul imi permite. Adika conditziile meteo, pentru ca in mod normal ma deplasez cu motocileta. M-am gandit ca daca se strange intr-o zi o gaska mai mare, altfel se lucreaza la mashina, pentru ca fiecare o sa faca cate ceva, si asa o sa termine treaba mai repede. Oricum, nu cred ca e un moment tocmai potrivit pentru asta, pentru ca banuiesc ca nici unul din prietenii lui apropiatzi nu o sa isi revina asa usor dupa aceasta pierdere. Ma gandesc insa ca intr-o zi, o sa fie mai usor sa se stranga gaska intr-un garaj, la o bere, la povesti despre iesirile offroad in compania lui Bogdan4x4, si sa termine ce a inceput el. Sper ca nu am suparat pe nimeni cu posturile mele legate de proiectul cu mashina, avand in vedere ca nu am avut ocazia sa va cunosc prietenul, si nu prea am dreptul sa va sugerez eu ce sa facetzi, Voi stitzi cel mai bine. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Mi se pare normal sa se ocupe cineva cunoscut, si cineva care se pricepe la tipul acesta de mashina. Oricum, ma indoiesc ca vine totzi forumistii sa lucreze la mashina. nea' boerule...noi??? noi!!!, nu e manelisti! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei deocamdata masina isi urmeaza cursul de restaurare, dani o va pastra si va merge cu ea, iar noi vom interveni doar daca lucrurile se blocheaza undeva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Nenea Pepi, conteaza pana la urma intentia omului ... :hi Nu toti care vine e manelisti ... :roll: ! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate