nellorunner Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Mi se pare normal sa se ocupe cineva cunoscut, si cineva care se pricepe la tipul acesta de mashina. Oricum, ma indoiesc ca vine totzi forumistii sa lucreze la mashina. nea' boerule...noi??? noi!!!, nu e manelisti!Ma refeream la faptul ca sa nu mearga prea multe persoane pe acolo pe la atelier si sa/si dea cu parerea sau sa caste gura. Stiu ca masina este la un service de profesionisti, dar de multe ori "curiosii" sa le spun asa, nu fac altceva decat sa incurce sau sa enerveze anumiti meseriasi. Este doar o parere. In rest spor la treaba in continuare la cine lucreaza la masina si in final sa iasa o masina asa cum i-ar fi placut lui Bogdan ....sau de ce nu una peste asteptari. Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei "E de bine" cum ar spune un amic de-al meu. Postul a fost scris in dimineatza asta, destul de devreme, si cum nu prea am dormit in ultima vreme, oboseala si-a spus cuvantul. Initzial formulasem altfel fraza, am sters o parte si am modificat-o, dar mi-a scapat "maneaua" aia. Asta e... Acum nu pot decat sa dau de baut un vin fiert la totzi forumistii care "vine" la munte, si mai ales lui Pepi3103 pentru vigilentza. Si nici eu nu "e manelist", statzi linistiti. www.motorrock.ro ca sa va convingetzi. Spol la treaba la mashina, si sa speram ca e gata cat mai curand. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei La burtanu' lu' nea Pepi poti ferbe tot vinul din sat! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei La burtanu' lu' nea Pepi poti ferbe tot vinul din sat! :ha: :ha: :ha: Mai ales ca e manelist si ii place mustul..... :ha: :ha: :ha: Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Ianuarie 2, 2009 Partajează Postat Ianuarie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Va rog frumos sa nu mai spamati topicul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 7, 2009 Partajează Postat Ianuarie 7, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Mai stie cineva in ce stare mai este mashinutza? Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Mai stie cineva in ce stare mai este mashinutza? Sa stiti ca e o intrebare buna la care toti forumistii (manelisti sau nu :P ) asteapta un raspuns...chiar daca nu facem parte din "echipa de baza " ci poate doar din "lotul largit" asteptam cu nerabdare informatii calde de la fata locului pt ca indiferent de unde suntem (de la BM , AR , VS sau CT ) sa stiti ca suntem macar moral alaturi de voi daca altfel nu putem ajuta.... :bravo si spor la treaba :less ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator daniela4x4 Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Astazi am fost sa vad ce mai face masina.... Baietii lucrau la ea, dar mai dureaza vreo luna si jumatate...dupa aprecierea mea!Mi-e tare greu sa spun in ce faza este pentru ca nu ma pricep aproape deloc, dar r3dscorpion este mereu alaturi de mine si tot greul cade pe el! Multumesc tuturor pentru gandurile bune si promit sa va tin la curent cu mersul reparatiilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei asa dani, sa mergem la o plimbare cu cainii in primavara! nu te lasa! scorpioane, :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Salutare! Ce mai stiti de mashina lui Bogdan? E gata? Ca tare as vrea sa o vad iar in poze, frumos aranjata... Imi caut si eu una, si ma uitam pe poze sa vad cam ce ar trebui sa modific la ea, sa fie pregatita cum era a lui Bogdan. Dar vad ca nu a mai postat nimeni poze cu mashina gata, si de aceea intreb in ce stadiu este. Sper sa nu rascolesc amintiri dureroase, dar multzi se aratasera interesatzi si dornici sa termine ce a inceput Bogdan. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Mashina este gata. A iesit din service de vre-o sapt si din cate am intzeles de la Dani, mai trebuie aerisite franele si facut ITP-ul. Poze nu am reushit sa-i fac inca (nici n-am reushit s-o vad pe viu) dar cred ca sapt viitoare o sa ajung sa-i fac si nishte poze. Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Mai 10, 2009 Partajează Postat Mai 10, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Super tare. Ma bucur ca nu zace abandonata printr-un garaj, asteptand pe cineva care sa ii redea frumusetzea. Sunt sigur ca acolo sus, cineva e tare fericit. Astept cu nerabdare poze, si cine stie, poate o sa o si vad pe undeva, la plimbare. Sper sa imi gasesc si eu una frumoasa in curand, desi e tare greu. Si afara, cine are o astfel de mashina, nu prea vrea sa o vanda... Poate facem un gratar si o bere intr-o zi, undeva pe un deal, seara sa stam la foc, si sa il cunosc pe Bogdan prin povestile voastre. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Salutare! Nu vreau sa stresez lumea sau sa redeschid rani in suflete, dar tare as vrea sa vad mashina... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iulie 14, 2009 Partajează Postat Iulie 14, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Mashina o poti vedea la Pokemon. Este a lui acum :1 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei .. Si nu avem si noi o poza, ceva? Poke.. Ce faci? :) LE: Pana la urma, tu ai platit masina aia? Sau doar ai "cumparat-o"? M-am cam enervat, masina aia fusese reconstruita pentru Bogdan, nu pentru tine. Ia explica si tu ce se intampla... Asa, din bun simt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Hai, mah, Pokemoane.. nimic, nimic? Ca doar trecusi pe-aici... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Da alba sa tina neagra, n-ai vazut Red? :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei "Da alba sa tina neagra" pe sistemul "uite-o, nu e", sau cum? Pana una-alta, masina aia era reconditionata cu niste bani care au fost dati de prietenii lui Bogdan, pentru Bogdan si pentru Toyota lui Bogdan. Daca tot s-a infipt sa cumpere masina aia.... putea sa aiba grija de ea. Nu sa zaca prin fata supermarket-urilor sau prin diverse service-uri de "bon ton". Poate era mai usor daca am fi stiut ca masina este ingrijita, pentru ca era masina LUI si a NIMANUI altcuiva. Ca dovada ca se vorbeste despre TOYOTA LUI BOGDAN si intotdeauna asa va ramane. Si colac peste pupaza nici macar n-o plateste. Ce ar trebui sa se inteleaga din asta? Chiar, Domnilor.. voi ce intelegeti din asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Nu-mi place ce vad si aud. Masina ar fi trebuit sa fie un SIMBOL pentru cei care l-au cunoscut pe Bogdan si sa o tina Dana in continuare si de ce nu chiar sa o conduca atunci cind mergem la o prieteneasca. E trist ca ............uitam asa repede..............un prieten ! www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei si eu am simtit la fel....dar asta e viata...si viata merge inainte zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Red...nu-ti inteleg neintelegerea...Dana decisese sa vanda masina. De aceea va explic eu care este ideea: daca aveam bani luam eu masina lui Bogdan...asa am vorbit cu pokemon, care la momentul respectiv dispunea de bani, tocmai ca aceasta masina sa ramana intre prietenii apropiati lui Bogdan...La masina a fost si este o groaza de lucru intrucat lucrarile la ea, dupa disparitia lui Bogdan, nu au fost chiar de mare tinuta. Deci, nu va mai luati de prietenutzul pokemon ...el NU vinde masina lui Bogdan...o da pe a lui care este impecabila ca sa ...o tina pe-a lui Bogdan, din motive de suflet!!! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei felicitari lui zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei dar asta e viata... Asta-i apanajul lasilor. Si a celor care nu-si asuma responsabilitatea. A celor fara onoare. E alegerea voastra daca vreti sa fiti asa, sau daca va multumiti cu atat lucru.. Eu refuz sa fiu asa. Refuz sa accept aceasta explicatie, cum ca "viata merge inainte". . Nu-i o scuza. Iar bunul simt n-are moarte. Eventual, nu exista, pe alocuri. @Miron Sorin. Nu te-am acuzat ca ai fi "las" sau "fara onoare", in postul anterior. Am explicat, doar, cum vad eu lucrurile si am argumentat motivul pentru care nu sunt de acord cu ceea ce ai spus. @Semaca A primit Dani banii si nu am aflat inca? Zi-mi, mi-ar prinde bine sa ma linistesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei Va inflamati aiurea ... Desi nu l-am cunoscut personal pe Bogdan, am vb doar de cateva ori la telefon, l-am respectat si il respect intrucat este un simbol si un exemplu al acestui forum, al vietii in sine dupa cum a luptat pana in ultima secunda! Daca Poke' da alba (masina lui) sa tina neagra (masina lui Bogdan) probabil ca asta ar trebui sa spuna multe! :hi Pana la urma Poke' a dat banu' pe ea si are dreptul deplina sa faca tot ce-i doreste pipota si mai mult decat atat voi nu aveti dreptul sa-l judecati ce va face cu bunul lui ... Apoi oameni buni "this in fuchin' life", cele bune se uita repede iar cele rele se tin minte ptr o eventuala razbunare! :grin: Conteaza mai mult decat acest fier ca aveti loc in sufletul vostru si ... ptr Bogdan! Si credeti-ma e de ajuns! El ar fi fericit sa stie ca acel loc din sufletul vostru e al lui! Nu facem carcota si nici nu-i cazul sa pisam ochii. Viata merge inainte, cu bune si cu rele ...atat cat vom mai avea de trait pane ne vom intalni (sau nu) cu Bogdan! Fiti realisti! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 2, 2009 Partajează Postat Noiembrie 2, 2009 Re: Pasarea Phoenix nu canta cantecul lebedei @red, daca miine as inchide ochii as vrea ca masina mea (asa cum e ea) sa fie de folos altcuiva care daca are grija de ea si mai bine si nu nu cred ca m-ai atacat pe mine...in fond asta e gindirea mea :h5 zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate