xxxciprixxx Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Cine poate sa imi spuna sau sa ma trimita la cineva sa imi fac la sammy un body lift (dar mai low cost) tinand cont ca sunt din hunedoara si pe aceste meleaguri nu am cunostinte care ma-ar putea ajuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... Cine poate sa imi spuna sau sa ma trimita la cineva sa imi fac la sammy un body lift (dar mai low cost) tinand cont ca sunt din hunedoara si pe aceste meleaguri nu am cunostinte care ma-ar putea ajuta. Daca tot esti din Hunedoara, nu ai putea sa iti completezi si in profil locatia? :rules Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxxciprixxx Postat Octombrie 6, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... :sr sorry im newbye...dau si io o bere autohtona pe un stiker cu club 4x4 sa pun pe sammy ... :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... varianta cea mai ieftina , distantiere fier, vopsite in camp electrostatic cu surubaraiele aferente, te mai costa si manopera, asta daca nu cumva montezi tu :grin: salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 7, 2008 Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... nu stiu cum e la samurai, dar la patrol a costat cam 2 milioane toata treaba adica am luat o bucata de duramid de 60 si un dmn` strungar a taiat-o la bucati de 40mm si a gaurit-o cu 12 am luat 1o suruburi de 12 mai lungi cu 50 mm decat originalele (prezoane 10.9) si am montat totul in 4 ore (erau ruginite suruburile de pe masina) mai ieftin de atat... nu stiu si se poate ca la samurai sa trebuiasca sa mai faci unele treburi dupa ce ai pus inaltatoarele...vezi radiator, furtune frane, coloana volan etc bafta forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxxciprixxx Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... de unde as putea sa-mi procur duramid de la ceva magazin de materiale de constructii ? ca pe net nu se gaseste... multumiri. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 15, 2008 Partajează Postat Octombrie 15, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... duramit pot sa-ti trimit eu sau sa-ti trimit distantierele gata prelucrate cu surube si piulite,numai sa le montezi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxxciprixxx Postat Octombrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... SALUT SJ SUNT INTERESAT DAR LASAMI TE ROG NR TAU DE TEL,CA NU IL GASESC... :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... SALUT SJ SUNT INTERESAT DAR LASAMI TE ROG NR TAU DE TEL,CA NU IL GASESC... :sr :off Nu mai tipa la noi !! ( In limbaj de internet scrisul cu majuscule inseamna ca strigi la cineva ) multumiri anticipate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xxxciprixxx Postat Octombrie 17, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... sorry gepetto dar nu am stiut,nu am vrut sa deranjez pe nimeni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 17, 2008 Partajează Postat Octombrie 17, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... sorry gepetto dar nu am stiut,nu am vrut sa deranjez pe nimeni... 1.Nu este o problema nu e vorba de deranj 2.Nu toata lumea stie de argoul internetului. 3.Pur si simplu arata mai bine in pagina cu minuscule Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Ajutor cu body lift ... 0747 644 574 sau 0766 476 518 Bogdan, iti pot trimite din OLC sau duramit,complet cu tot ce trebuie,numai de montat ,daca nu raspund da un sms, salutare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate