Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor cu body lift ...

xxxciprixxx

Postări Recomandate

Re: Ajutor cu body lift ...

Cine poate sa imi spuna sau sa ma trimita la cineva sa imi fac la sammy un body lift (dar mai low cost) tinand cont ca sunt din hunedoara si pe aceste meleaguri nu am cunostinte care ma-ar putea ajuta.

Daca tot esti din Hunedoara, nu ai putea sa iti completezi si in profil locatia? :rules

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

varianta cea mai ieftina , distantiere fier, vopsite in camp electrostatic cu surubaraiele aferente, te mai costa si manopera, asta daca nu cumva montezi tu :grin: salutare

Link spre comentariu

nu stiu cum e la samurai, dar la patrol a costat cam 2 milioane toata treaba

adica am luat o bucata de duramid de 60 si un dmn` strungar a taiat-o la bucati de 40mm si a gaurit-o cu 12

am luat 1o suruburi de 12 mai lungi cu 50 mm decat originalele (prezoane 10.9) si am montat totul in 4 ore (erau ruginite suruburile de pe masina)

mai ieftin de atat... nu stiu

si se poate ca la samurai sa trebuiasca sa mai faci unele treburi dupa ce ai pus inaltatoarele...vezi radiator, furtune frane, coloana volan etc

bafta

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

SALUT SJ SUNT INTERESAT DAR LASAMI TE ROG NR TAU DE TEL,CA NU IL GASESC... :sr

:off Nu mai tipa la noi !! ( In limbaj de internet scrisul cu majuscule inseamna ca strigi la cineva )

multumiri anticipate

Link spre comentariu

sorry gepetto dar nu am stiut,nu am vrut sa deranjez pe nimeni...

1.Nu este o problema nu e vorba de deranj

2.Nu toata lumea stie de argoul internetului.

3.Pur si simplu arata mai bine in pagina cu minuscule

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare