alin-jeep Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Un Tj si restul Rubicoane :grin: :grin: Edited August 4, 2016 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Alta clasa: masini, driveri, traseu! Te indeamna sa-ti depasesti limitele! :ap Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Mda.... Apartheid, şovinism, individualism! Dar şi elitism! Frumos şi incitant! S-ar impune chemarea la arme pentru defilare a tuturor celorlalţi, pe branduri şi, apoteotic, la grămadă (dez)ordonată dar înfrăţită într-un cuget şi simţiri! Mulţam pentru desfătare şi felicitări! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Mi-au curs trei randuri de bale, al patrulea e pe aproape. Of, frumoasa rau turma de Wranglere. Grozava, bestiala tura:h5, stau pe tusa de cateva luni si mai am de tras pana ies:hl. Sunt fan declarat Nissan Patrol, dar Wrangler-ul .... Wrangler-ul are si el un locsor in inima mea:wink:. Damage report?:grin: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Baaa, da ce drumuri proaste aveti p-acolo!!! Nici nu vreau sa-mi imaginez cum e noaptea pe ploaie :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii [quote=giorgel;1066051 :hl. Fără lămuriri suplimentare solicitarea lasă loc la interpretări...... Inclusiv sugestia nespusă că Patrolul n-ar fi ce trebuie...... AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmstancu Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Acum am observat....ziua 3 numa'?????!!!!! Alelalte unde sunt? Că eu mai vreau! Dă dependență! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 (edited) Re: Tura scurta cu baietii Baaa, da ce drumuri proaste aveti p-acolo!!! Nici nu vreau sa-mi imaginez cum e noaptea pe ploaie :ha: Cine vorbeste despre drumuri :ha::ha::ha::ha: Stii unde a fost treaba aia ???????? E scris la inceputul filmului : Cetateni jud. Arges aia inseamna ca poti sa mergi de la tine oricand sa faci macar la pas acea zona si discutam dupa :grin: Sa stii ca a si plouat dupa ce am ajuns in capat ( de unde chiar nu se mai putea merge din cauza ca era rupt total drumul ). Coborare in troliu ... Edited August 4, 2016 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Acum am observat....ziua 3 numa'?????!!!!! Alelalte unde sunt? Că eu mai vreau! Dă dependență! ...putin si din celelalte :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii ...putin si din celelalte :h5 Asta ca sa vezi cu ce ma confrunt eu in fiecare zi cand ma duc la seviciu ... :ha: 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b80xox Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Super! Va invidiez! Mircea, Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Asta ca sa vezi cu ce ma confrunt eu in fiecare zi cand ma duc la seviciu ... :ha: Aaaaaaaaaaa ,gata m-am prins .Deci ale tale erau turmele alea mari si frumoase de oi ?:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Re: Tura scurta cu baietii Aaaaaaaaaaa ,gata m-am prins .Deci ale tale erau turmele alea mari si frumoase de oi ?:grin: Nu. ale mele erau gramezile alea mari de lemne taiate ... ups! :ce 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 (edited) Re: Tura scurta cu baietii Nu. ale mele erau gramezile alea mari de lemne taiate ... ups! :ce mai jmeker :h5 Corect : de fapt alea taiate sunt mai multe decat alea netaiate (din pacate) mno ca mai suntem si offtopic:h5 Edited August 4, 2016 by alin-jeep Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabo laszlo Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) Re: Tura scurta cu baietii Respect for JEEP :).Foarte frumos...Alin-Jeep,oare un Grand WG 2.7 s-ar descurca pe urcarile alea?? Edited August 5, 2016 by szabo laszlo Littlesoky Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin-jeep Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 Re: Tura scurta cu baietii NU . Acolo cele mai mici anvelope erau de 35 asa ca ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts