Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie suv 4x4 nou

catasebi

Postări Recomandate

Salut baietii. Am vrut sa nu deschid alt topic, dar nu am gasit in altele ce ma doare pe mine. Cred ca ar fi interesant subiectul si pt altii nu doar pt mine. Deci, treaba sta cam asa: se dau maxim 33000-35000 E ( nu e obligatoriu de atins suma, se poate si mai putin) pentru achizitia unui suv nou. Neaparat 4x4 si cutie automata (pt sotie). Am trecut pe la cateva reprezentante, ce-i drept putine, sunt putine in BAia Mare. Un model ce a impresionat a fost Rav4 hibrid, problema cu el e ca nu vine decat in 4, 5 luni. La acest model nu cred ca se justifica diferenta de pret de aprox 4000E intre hibrid si cel pe benzina. Acuma cer si eu o parere, sa vedem ce mai zic si colegii de aici. Ar fi indicat sa aiba service in BM, dar nici Cluju nu e asa departe, ca tot ma uit la un jeep renegade. La 3, 4 vanzatori la care am fost, la fiecare masina lor e cea mai buna, ca are un surub in plus. Optionalele astea ce ridica pretul cu cate 500-1000E, ma lasa recce pe mine. Sa aiba 4 roti, volan, scaune, clima, elementele de siguranta obligatorii pt 2016, intretinere acceptabila( am auzit ca la Atp Exodus esti mancat daca te prind pe acolo), retea de service buna, sa mai valoreze ceva dupa 5 ani. Mai e si varianta de cautat prin Germania, acolo sunt putin mai ieftine. Deci, spre ce model ati inclina voi balanta? Multam ! Editat de Astral
Sezi bland, ca-s din Maramu' !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Achizitie suv 4x4 nou

parerea mea.

Honda crv - mai ales crv2016. are 5 ani garantie sau 160000km.

interiorul este f.spatios si fitos ,MULTE optionale ale altor marci aici le ai in standard si ai multe motoare la dipozitie .de la 1600 la 2400.

si NU se strica chiar daca o folosesti pe drum de piatra(de tara) sau pe forestiere.

http://automobiles.honda.com/cr-v/specifications.aspx

masina mea are 180.000 km.(avea 2km de noua ) la 160000 am schimbat rulmentii si discurile de frana iar anul trecut un furtun de la pompa de ulei. viteza mea de croaziera e cam 160 -170 iar in oras nu prea franez la gropi si f. important cam 4 ani a fost masina pt vanatoare.

Bafta!

Am in curte un englez si un american

:F

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

un furtun de la pompa de ulei

Poti pune o poza cu furtunul restectiv? Ce an este masina ta? Cumva 2007-2011?

viteza mea de croaziera e cam 160 -170 iar in oras nu prea franez la gropi si f. important cam 4 ani a fost masina pt vanatoare

Ai inaltat cumva masina sau ai schimbat scuturi? Ce fel de anvelope ai utilizat?

Mersi

Link spre comentariu

Sotia are un RAV 4 si daca ar fi sa mai aleg un nou SUV la un pret decent,fiabil si care ofera un confort multumitor as merge tot pe RAV 4.

Un sfat pentru bugetul alocat, cine doreste sa economiseasca 3-4 mii euro sau mai mult daca vine vorba de alte modele de Toyota sau Lexus e bine sa o achizitioneze din Lituania.

Preturile acolo sunt mult mai scazute. Se mai poate negocia putin. Masinile sunt aduse de la depozitul din nordul Europei din Suedia.

Dealer-ul local aici :

http://www.autotoja.lt/

Se vorbeste engleza.

Ca daler Toyota recomand dealerul din Kaunas.

Drumul catre Lituania by air cu Ryanair-ul si inapoi pe roti cam 2 zile .

Bafta la cumparaturi.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare