Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zip Grip Go zip tie tire traction device for snow or sand

omoroka

Postări Recomandate

Re: Zip Grip Go zip tie tire traction device for snow or sand

Aha, ati facut topic separat :grin:

Am fost curios si am cautat pe net cat costa. Le-am gasit pe net in forma originala:

https://www.amazon.com/Zip-Grip-Go-Cleated-Traction/dp/B009M6TXLU

...insa constat ca nu e o inventie noua, intrucat AliExpress e plin de dispozitive similare:

http://www.aliexpress.com/item/2016-New-10pcs-set-Car-Tire-Snow-Chains-Beef-Tendon-VAN-Wheel-Tyre-Anti-skid-TPU/32587469896.html?spm=2114.10010108.1000014.5.YQ5lJS&scm=1007.13338.33346.0&pvid=c5dace6f-7a1d-444c-8a6a-968aa28c38bb&tpp=1

LE: modelul de pe AliExpress mi se pare mai practic pentru ca se poate refolosi, costa la fel de mult ca ZipGrip si are mulre review-uri bune

Editat de omoroka

Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma tot uit si eu la ele. Par interesante. Si pentru zapada dar si pentru noroi cred cu conditia sa fie destul de rezistente!

Mircea,
Link spre comentariu

Ma tot uit si eu la ele. Par interesante. Si pentru zapada dar si pentru noroi cred cu conditia sa fie destul de rezistente!

Pai tocmai asta pare sa fie problema lor. Daca citesti review-urile negative de pe Amazon, o sa vezi unii plangandu-se de faptul ca sau rupt la prima rotire a rotilor :grin:

Acum na, la ce camioane au americanii, nici nu s-ar pune problema sa reziste prea mult. La urma urmei sunt niste plastice... unde mai pui, facute si prin china.

Va salut !

Link spre comentariu

Mai bine am in portbagaj o sfoara (sintetica) si o folosesc pentru marit tractiunea la roata la turism (chestii soft - in nici un caz offroad). Ma gandesc ca tine mai bine un timp...

Sfoara o mai pot folosi si la o multime de alte lucruri...

NpJKU-zO4hk

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare