omoroka Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 S-a mai postat treaba asta? Mi se pare foarte ingenioasa [video=youtube;69Qv9YFwL-Y] Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Re: youtube ....and stuff vorbeste cu ele in mana. sa le vedem in actiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 6, 2016 Autor Partajează Postat August 6, 2016 (editat) Re: Zip Grip Go zip tie tire traction device for snow or sand Aha, ati facut topic separat :grin: Am fost curios si am cautat pe net cat costa. Le-am gasit pe net in forma originala: https://www.amazon.com/Zip-Grip-Go-Cleated-Traction/dp/B009M6TXLU ...insa constat ca nu e o inventie noua, intrucat AliExpress e plin de dispozitive similare: http://www.aliexpress.com/item/2016-New-10pcs-set-Car-Tire-Snow-Chains-Beef-Tendon-VAN-Wheel-Tyre-Anti-skid-TPU/32587469896.html?spm=2114.10010108.1000014.5.YQ5lJS&scm=1007.13338.33346.0&pvid=c5dace6f-7a1d-444c-8a6a-968aa28c38bb&tpp=1 LE: modelul de pe AliExpress mi se pare mai practic pentru ca se poate refolosi, costa la fel de mult ca ZipGrip si are mulre review-uri bune Editat August 6, 2016 de omoroka Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Re: Zip Grip Go zip tie tire traction device for snow or sand Ma tot uit si eu la ele. Par interesante. Si pentru zapada dar si pentru noroi cred cu conditia sa fie destul de rezistente! Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 7, 2016 Autor Partajează Postat August 7, 2016 Re: Zip Grip Go zip tie tire traction device for snow or sand Ma tot uit si eu la ele. Par interesante. Si pentru zapada dar si pentru noroi cred cu conditia sa fie destul de rezistente! Pai tocmai asta pare sa fie problema lor. Daca citesti review-urile negative de pe Amazon, o sa vezi unii plangandu-se de faptul ca sau rupt la prima rotire a rotilor :grin: Acum na, la ce camioane au americanii, nici nu s-ar pune problema sa reziste prea mult. La urma urmei sunt niste plastice... unde mai pui, facute si prin china. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Re: Zip Grip Go zip tie tire traction device for snow or sand Daca plasticul o fi atat de tare oare de ce n-or face si lanturile din el? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Re: Zip Grip Go zip tie tire traction device for snow or sand Mai bine am in portbagaj o sfoara (sintetica) si o folosesc pentru marit tractiunea la roata la turism (chestii soft - in nici un caz offroad). Ma gandesc ca tine mai bine un timp... Sfoara o mai pot folosi si la o multime de alte lucruri... NpJKU-zO4hk Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
b80xox Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Re: Zip Grip Go zip tie tire traction device for snow or sand Daa...si mai bine luam o pereche de lanturi bune si am rezolvat treaba..... Mircea, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate