cristi 1 Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Locuiesc in Ploiesti, 38 ani, casatorit , un copil . Pasionat in general de viteza si masini puternice , de ceva vreme am prins gustul si masinilor de teren cu precadere a celor pregatite pt off road. Printre altele am avut in trecut un Pajero 2,8 si acum vre-o trei ani un Grand Cherokee. Acum intentionez sa achizitionez o masina pe care sa o pregatesc cu toate cele necesare pentru off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 7, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2008 Re: Salutare tuturor ! SJ m-a intrebat ce masina intentionez sa pregatesc. Ei bine, m-am gandit la un Jeep Xj la care sai pun in prima faza urmatoarele : kit inaltare skyjacker, anvelope superswamper pe 33, bara Arb fata, troliu warn. Ulterior va trebui sa ma consult cu cineva priceput pt alegerea unor blocabile si alte chestiuni pe care sincer nu le cunosc deloc. De altfel nici nu stiu deocamdata daca sa achizitionez de aici accesoriile susmentionate sau sa le iau din usa direct. Se pare ca la noi vin cu niste preturi destul de mari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate