Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daihatsu Feroza 1998

smihai

Postări Recomandate

Salutare,

Cu drag va prezint noua membra a familiei,o feroza din 1998 adusa din Germania.Arata impecabil atat exterior cat si interior.Masina este a tatalui meu, asa ca n am cum sa ii urez noroiala placuta fiindca va fi folosita mai mult pe strada sau teren uscat.In mod clar nu va fi "mangaiata" de craci si alte lucruri semanatoare:)) ci va fi folosita maxim pe drumuri forestiere cu o deschidere foarte mare in asa fel incat sa n o atinga vreo craca.

Am fost azi la tara sa o testez putin iar primele impresii sunt ca trebuiesc schimbate amortizoarele fiindca e foarte rigida,cred ca nu mai opun niciun fel de rezistenta si pivotii fiindca scartaie la viraje.In rest masinuta arata beton si foarte intretinuta cu exceptia unor mici urme de rugina pe la aripile spate:D

P.S. Facand o comparatie cu a mea, abia acum incep sa mi dau seama cu adevarat ca n am bagat degeaba banii in amortizoare, arcuri, cauciucuri, ambreiaj etc etc.:D

IMAG1684.thumb.jpg.85ed25bf83af42f1c6b40716af0b63e0.jpg

IMAG1685.thumb.jpg.c4cd34215fd388a06193e7433ac501d6.jpg

IMAG1686.thumb.jpg.bfcb8b39fda472935f0caabe526fe3f7.jpg

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Daihatsu Feroza 1998

In principiu, da...cu toate ca a fost mai mult pasager si nu a condus o prea mult.Cred ca mai mult a contat faptul ca are in componenta piese de toyota si fara suparare pentru posesorii altor marci dar, japonezele sunt MASINI si asta o spun din experienta cu masina de strada.

El si-a luat-o pentru plimbare si uneori natura meseriei il obliga sa ajunga si prin locuri mai greu accesibile iarna pentru un renault megane cu tractiune fata.

Stiu ca se uita mult dupa un samurai, fiind atras de motorul/costurile/taxele mici ale masinii...

Pentru mine feroza e o masina buna, imi place mult mai mult modelul vechi fata de cel nou,dar, are limitele ei in ale off road-ului.Arcurile pe foi sunt un dezavantaj, motorul nu e sufiecient de puternic sa invarta asa cum trebuie niste simexuri 235/75/15 dar e multumitor.Daca ar fi avut un motor de 2.0 benzina si niste arcuri elicoidale ca la vitara,era o super masinuta.E buna si asa,te scoate din multe dar mereu vrei mai mult.

Multi posesori de vitara vor feroza si invers...Pt mine e clar ca vitara e mult mai usor de modificat si de gasit piese si accesorii.

Recomand cu toata deschiderea feroza dar parca as vrea altceva:D

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare