omoroka Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 (editat) Salut, am inteles ca vremea este frumoasa weekendul acesta, insa s-au cam ocupat locurile de cazare pe la pensiuni si hoteluri dat fiind sarbatoarea mare... care este :grin: Este cineva interesat de o tura usoara de o zi cu inNoptat la cort cu sotii si copii? Ma gândeam la inNoptat intr-un loc mai izolat, mai departe de manele si zgomot. Poate o creasta Baiului sau vreun alt loc frumos de unde sa putem admira stelele noaptea. Eu o sa merg cu un Jimny stock, cu sotia si copilul de 4 ani. Ar mai fi cineva interesat? Editat August 9, 2016 de Astral http://www.limbistraine.eu/wordpress/limba-romana/a-innopta-sau-a-inopta/ Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort vezi ca la toberoanele din Sinaia vin si ursii de pe malul drept al raului. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 9, 2016 Autor Partajează Postat August 9, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort vezi ca la toberoanele din Sinaia vin si ursii de pe malul drept al raului. Lasa ca eu sunt prieten cu ursii :grin: Dar oricum, n-o sa fiu prea aproape de ei :wink: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Sunt interesat sa ne cunoastem. Nu promit ca voi ramane peste noapte dar sambata este ultima zi de CO si nu ar strica o ultima iesire. Deci, prezent. Sunt in apropiere de Campina. Editat Martie 17, 2019 de Pleampa S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Si eu cred ca o sa ajung sambata tot in zona Valea Doftanei,am un traseu dat de colegul @Dacuburebista.:cort Eu trebuie sa am musai un rau langa care sa campez si vin cu LRF-ul,nu cred oricum ca ajung prea sus:grin: Editat August 10, 2016 de Liviu-San Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben Carson Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Foarte tentanta propunerea ta! Si eu planuiam o iesire la munte cu cortul, dar prognoza meteo la munte arata minime de -2grade noaptea in week-end. Pentru mine ar fi ok, am mai dormit la temperaturi din astea, dar nevasta si copii nu cred ca ar fi incantati. In asfalt nu te poti oglindi Nici in baie nu poti pluti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Foarte tentanta propunerea ta! Si eu planuiam o iesire la munte cu cortul, dar prognoza meteo la munte arata minime de -2grade noaptea in week-end. Pentru mine ar fi ok, am mai dormit la temperaturi din astea, dar nevasta si copii nu cred ca ar fi incantati. -2 grade pe varful Omu poate... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Salutare. Dupa cateva dezbateri cu un alt coleg de pe forum am zis sa ne hotaram la una din urmatoarele 2 optiuni de campare, creasta baiului fiind prea sus totusi: 1. Lacul Scropoasa / Zanoaga din Busteni 2. Poiana Stanii din apropierea Pasului Boncuta Intrucat optiunea 1 s-ar putea sa fie extrem de aglomerata, ne orientam mai mult spre cea de-a doua varianta. Poiana Stanii este foarte generoasa ca si spatiu, un pic mai retrasa si la o altitudine decenta de aproximativ 1000m Este si un parau in zona iar temperatura in timpul noptii in zona Cheia este prognozata la 8-10 grade. Pentru a ajunge acolo am putea parcurge muchia Tabla Butii sau Valea Telejenel. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Superba Poiana Stinii!!:h5 Am facut picnic acolo cu familia de vreo 3 ori pe vremea cind aveam doar Forester! Izolata,nu prea stie lumea,departe de sosea,mai apareau 1-2 masini. Buna alegere!:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Superba Poiana Stinii!!:h5 Am facut picnic acolo cu familia de vreo 3 ori pe vremea cind aveam doar Forester! Izolata,nu prea stie lumea,departe de sosea,mai apareau 1-2 masini. Buna alegere!:old Pai si... nu te bagi? :2dr Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Iesim simbata ca de obicei la ceva mai hard asezonat cu gratar marca Iulian si Bogdan!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Dragi tovarasi si pretini..... Lasati offroadul si iesirile grava ca nu am sonm noaptea facand planuri. Spuneti despre copii.cine cati are ,cat de mici si daca sunt prezenti. Eu am o situatie mai atipica - fiimea are 2 ani . Nevasta munceste peste WE si luni cand eu sunt liber .Si pitica liber de la cresa. Bunicii sunt la Scropoasa-aglomerat deja,in WE va fi cumplit....si 2 bunici, eu plus copil fara alti copii va fi cam nasol...nu am chef sa fiu jucarie preferata - sunt tata preferat. Niste amici ies cu copii la Dunare- plaja , mamici care fac papa,2 copii X 2 ani, 3 copii peste 5..... perfect,dar caldura +tantari.....cam nasol. Deci cati copii vin la voi si cat de mici? m-as baga si eu dar drum + amuzamentul in masina +mancare + pipi + somn FARA alti pitici de 2 ani imi dau fiori.... aaa si fara nevasta care sa se ocupe.....doar muntele si povestile de offroad mai imi dau o speranta.... deci :cati pitici si cat de mari aveti de oferit la joaca, sau marg la Dunare? PS: ce face nevoia din unii oameni,cum am ajuns sa fac selectia la iesiri......:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Dragi tovarasi si pretini..... Lasati offroadul si iesirile grava ca nu am sonm noaptea facand planuri. Spuneti despre copii.cine cati are ,cat de mici si daca sunt prezenti. Eu am o situatie mai atipica - fiimea are 2 ani . Nevasta munceste peste WE si luni cand eu sunt liber .Si pitica liber de la cresa. Bunicii sunt la Scropoasa-aglomerat deja,in WE va fi cumplit....si 2 bunici, eu plus copil fara alti copii va fi cam nasol...nu am chef sa fiu jucarie preferata - sunt tata preferat. Niste amici ies cu copii la Dunare- plaja , mamici care fac papa,2 copii X 2 ani, 3 copii peste 5..... perfect,dar caldura +tantari.....cam nasol. Deci cati copii vin la voi si cat de mici? m-as baga si eu dar drum + amuzamentul in masina +mancare + pipi + somn FARA alti pitici de 2 ani imi dau fiori.... aaa si fara nevasta care sa se ocupe.....doar muntele si povestile de offroad mai imi dau o speranta.... deci :cati pitici si cat de mari aveti de oferit la joaca, sau marg la Dunare? PS: ce face nevoia din unii oameni,cum am ajuns sa fac selectia la iesiri......:grin: Pai ca sa facem recensamantul, eu vin cu sotia si fetita noastra de 4 ani. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Eu nu stiu pe unde ajung, dar vin cu sotia si fetele de 4 si 7 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Dap...cam nasol cu piticania....va fi mega frustrata ca nu poate sa faca ce fac ceilalti mai mari si ghici cine trebuie sa ajute,explice,acorde atentie maxima situatiei.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Nu va ma plangeti bre atata :) Sa va traiasca si sa fie sanatosi, sa aibe ce nervi sa toace :) A mea are 11 ani, imi mananca urechile. Oricum, sper sa aveti parte de vreme faina in week-end si distractie placuta. E un pic cam departe de mine si am si timpul foarte limitat la dispozitie.... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Veneau eu RZV cu fimea de 2.5 ani si se rezolva problema dar Duminica ma duc la vecinii ''prosti si amarati'' de peste Dunare unde sunt mai relaxat plus ca lipsa AC la cazan si probleme ''psihice'' ale sotiei la deplasarea cu Feroza :)). Sa va simtiti bine si sa va cautati o cale de intoarcere astfel incat sa evitati o parte din DN ca eu weekendul trecut m-am distrat multe ore pe drum. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort @ Omoroka,trimite-mi te rog nr de tel pe PM.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 11, 2016 Autor Partajează Postat August 11, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Sunati-ma la 0730588558 pentru a stabili mai multe detalii. Vedeti ca s-ar putea sa nu pot raspunde din prima :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 11, 2016 Autor Partajează Postat August 11, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Dap...cam nasol cu piticania....va fi mega frustrata ca nu poate sa faca ce fac ceilalti mai mari si ghici cine trebuie sa ajute,explice,acorde atentie maxima situatiei.... Eu zic sa vii totusi ;) Te descurci tu cumva, iar ceilalti copii mai mari o sa se joace cu siguranta si cu fiica-ta. Dca vrei, o responsalizez pe fi-mea.:grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Sunt nevoit sa spun PAS Am probleme cu franele, tin jos de tot si f.slab. Azi am fost in Campina si am avut emotii. Va doresc o iesire pe placul vostru si distractie placuta :h5 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 11, 2016 Autor Partajează Postat August 11, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Prognoza meteo spune ca maine va ploua insa in weekend va fi senin la Cheia. Temperaturile vor fi de 18 - 22 grade ziua / 6 - 10 grade noaptea. Pana acuma suntem asa: >eu (+ sotia + copil 4 ani) >Liviu-San >Alex (+ sotia + 2 coii) Iesirea va fi Sambata cu campare in Poiana Stanii si intoarcere acasa Duminica dimineata prin culmea tabla Butii daca nu sunt noroaie... si daca bine inteles copii nostri nu ne strica planurile cu vreo raceala neasteptata sau mai stiu eu ce :grin: Mai multe detalii legate de locul de intalnire si ora plecarii le vom stabili maine. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat August 12, 2016 Autor Partajează Postat August 12, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Dragii mei. Ne-am hotarat sa amanam iesirea cu cortul pentru un alt weekend mai calduros si cu mai putine noroaie. Haideti sa vedem daca urmatorul ar fi mai potrivit. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 13, 2016 Partajează Postat August 13, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort Toata lumea a spus pas...inclusiv ceilalti cu Dunarea. Urmatorul sunt la mare la vecinii cu ceafa groasa.....program de luni de zile. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Re: Tura usoara de weekend cu dormit la cort am fost in acest weekend in zona valea talii si sambata ziua au fost 19 grade iar noaptea 7grade, duminica au fost 25 ziua 14 noaptea iar luni pana sa plec au fost 27 grade...nu a plouat chiar a fost vreme buna. Pentru statul la cort a fost acceptabil pentru pustiul meu care are 3,5ani.Poate daca organizati weekendul urmator ceva merg si eu. vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate