Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Posesor Pajero Junior 1.1

White_vyper

Postări Recomandate

Buna seara! Intre timp am cumparat un pajero junior 1.1 manual din 1996 si am nevoie de cateva sfaturi.

1: ce ulei este recomandat pentru acest motor si ce cantiate

2: ce ulei sa folosesc in cutie de viteze

3: ce ulei sa folosesc in cutia de transfer

4 : grupul de pe spate seama foarte mul cu cel se la pinini cu lsd, ma refer la busonul de alimentare si golire ( am inteles ca la modelul cu lsd sunt pozitionate intr-un anumit fel fata de cel fara lsd)

5: ulei grup fata

As avea nevoie de un burduf la planetara

Am inteles ca sunt unele piese care se potrivesc de pe pinini si tico.

Trebuie sa schimb toate curelele inclusiv distributia, role,pompa apa +filtre

Am nevoie de coduri pentru aceste piese!

Multumesc !

image.thumb.jpeg.8d023ccc3759eccbffd26ed0567b6b0b.jpeg

Editat de White_vyper
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Posesor Pajero Junior 1.1

Daca nu esti pretentios, burduful la planetara poti sa-i pui linistit unul de Dacie 1310, modelul mic. Costa 4 lei...

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Daca nu esti pretentios, burduful la planetara poti sa-i pui linistit unul de Dacie 1310, modelul mic. Costa 4 lei...

Buna seara! Multumesc petru sfat,am sa incerc maine.

Trebuie sa pregatesc miniutilajul pentru o deplasare prin nisip la Vadu si prin Delta.

Nu ma asteptam sa primesc un raspuns asa repede.

O seara faina!

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Buna seara!

1 .Vreau sa știu dacă se potrivesc brațele,bascule sau cum le zice (scurte și lungi ) de la puntea spate de pe pajero pinin la pajero junior.

https://www.pieseauto.ro/bascule/mitsubishi/pajero-pinin/brate-inferioare-punte-spate-mitsubishi-pajero-1007673762.html

2. Am nevoie de tampoane la arcurile spate deoarece un tampon este distrus și mașina sta înclinată pe partea dreapta.

Link spre comentariu

Buna seara!

1 .Vreau sa știu dacă se potrivesc brațele,bascule sau cum le zice (scurte și lungi ) de la puntea spate de pe pajero pinin la pajero junior.

https://www.pieseauto.ro/bascule/mitsubishi/pajero-pinin/brate-inferioare-punte-spate-mitsubishi-pajero-1007673762.html

2. Am nevoie de tampoane la arcurile spate deoarece un tampon este distrus și mașina sta înclinată pe partea dreapta.

Daca dai VIN-ul ne putem da cu parerea.

Pajero Junior este o masina exotica in Romania.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Pe spate e posibil sa se potriveasca. Masoara diametrul arcului si lungimea acestuia decomprimat/demontat si compara cu altele chiar si din dezmembrari. E posibil sa potriveasca oe spate si arc de Renault Twingo sau Matiz.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare