nelumustata Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Buna ziua, Am probleme cu repartitorul frana spate ( nu trimite lichid la cilindrii de la roti) si nu am gasit sa cumpar. Ma puteti ajuta cu o solutie? Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Re: repartitor frana spate terrano II da-mi te rog datele masinii + seria de sasiu .. poate te scot din impas ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelumustata Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: repartitor frana spate terrano II Buna ziua, terrano II serie sasiu: VSKKBNR20U0282028 An fabricatie 1996, motor 2,4, 85 kw. Mulrumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: repartitor frana spate terrano II Exista solutie eficienta de franare si fara repartitor. Al meu cand s-a defectat m-am lovit de aceeasi problema. Putine modificari cu circuit separat ce pleaca din fata masinii si ai scapat de stres. Bercuirea corecta si mufele potrivite reprezinta adevarata problema. Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelumustata Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 Re: repartitor frana spate terrano II Ok, multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate