worldscape Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 (editat) ATENTIE - Carpatica Asigurari !!! Este OFICIAL - Carpatica Asigurari este in insolventa si s-a declansat procedura de FALIMENT ... culmea este ca inca mai elibereaza polite RCA !!! Politele eliberate nu mai au dici o acoperire, dici macar din fondul de garantare ASF ... sper sa nu aveti ghinion cu vreun accident. Editat August 18, 2016 de Astral Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Re: ATENTIE - Carpatica Asigurari !!! ATENTIE - Carpatica Asigurari !!! Este OFICIAL - Carpatica Asigurari este in insolventa si s-a declansat procedura de FALIMENT ... culmea este ca inca mai elibereaza polite RCA !!! Politele eliberate nu mai au dici o acoperire, dici macar din fondul de garantare ASF ... sper sa nu aveti ghinion cu vreun accident. Eu am una din asigurari eliberata de carpatica, valabila pana in 11.2016. Nu vad de ce teoretic nu ar avea acoperire din fondul de garantare ASF.! Atata timp cat au fost autorizati de ASF, nu au de ce sa nu fie garantati. Oricum a detine o masina inmatriculata in Romania, a devenit o prostie-desi am B14 asigurare tot creste, impozitul la fel, taxa de mediu se incaseaza desi este ilegala. Cred ca voi trece de acum pe masini inmatriculate prin alta parte . Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat August 19, 2016 Autor Partajează Postat August 19, 2016 (editat) Re: ATENTIE - Carpatica Asigurari !!! Eu am una din asigurari eliberata de carpatica, valabila pana in 11.2016. Nu vad de ce teoretic nu ar avea acoperire din fondul de garantare ASF.! Atata timp cat au fost autorizati de ASF, nu au de ce sa nu fie garantati. Oricum a detine o masina inmatriculata in Romania, a devenit o prostie-desi am B14 asigurare tot creste, impozitul la fel, taxa de mediu se incaseaza desi este ilegala. Cred ca voi trece de acum pe masini inmatriculate prin alta parte . Vine trecuta un client de-al meu a avut un accident , vinovat fiind un logan cu RCA de la Carpatica, clientul meu fiind asigurat la Alliantz ... au facut amiabila si surpriza cand a fost la centrul de daune si i-au spus ca nu se mai iau in considerare asigurarile emise de carpatica ( asigurare emisa pe data de 11.07.2016 valabila 12 luni ), si singura solutie este sa-si repare masina pe banii lui, dupa care sa se indrepte cu recuprerarea daunei civil catre vinovat care sa cheme in garantie ASF-ul pt decontarea reparatiei din fondul de garantare ... adica te vor plimba vreo 3 ani. dei HEM ... pt linistea si a ta si a celor pe care "sper sa nu ii lovesti" ar fi civilizat sa arunci la gunoi RCA-ul ala si sa-ti faci un RCA la o firma mai solida ... taxele astea sunt asa ca doar traim in Romania. Editat August 19, 2016 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Re: ATENTIE - Carpatica Asigurari !!! Dosarele de daune se pot deschide la Fondul de Garantare a Asigurarilor dar pana nu exista hotararea de faliment definitiva acestia nu vor despagubi . Din experienta cu Astra pot confirma faptul ca plata despagubirilor a fost facuta corect. In multe dosare nici macar nu se mai verificau devizele. E nasol ca pana atunci e cam moarta treaba ! Atentie mare pe unde mai incheiati polite facultaive....sunt zvonuri ca urmeaza City Insurance ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 (editat) Re: ATENTIE - Carpatica Asigurari !!! Atentie mare pe unde mai incheiati polite facultaive....sunt zvonuri ca urmeaza City Insurance ! Si io unde sa fac RCA??:e ca e obligatorie... Editat August 25, 2016 de Cristian Irimescu Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Re: ATENTIE - Carpatica Asigurari !!! La mine Cristi, la mine ! :) Dau si o bere ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 (editat) Re: ATENTIE - Carpatica Asigurari !!! dei HEM ... pt linistea si a ta si a celor pe care "sper sa nu ii lovesti" ar fi civilizat sa arunci la gunoi RCA-ul ala si sa-ti faci un RCA la o firma mai solida ... taxele astea sunt asa ca doar traim in Romania. Daca era Casco o faceam imediat in alta parte-fiind RCA pe care esti obligat sa o faci, nu vad de ce as plati cat la un Casco pt linistea altuia. In 25 de ani am avut o singura problema cu unul care s-a bagat in curul meu in timp ce parcam, am scos bani si i-am platit grila, in rest tot am avut agatati de mine, si de ce as plati eu mai mult?:e La Tiriac cota RCA este de 6 ori mai mare, de ce? La RCA o sa platesc intotdeauna varianta ieftina, daca Statul sustine hotia si tine in ASF numai ticalosi- nu are decat sa plateasca:banana Editat August 26, 2016 de HEM Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate