ovidiucro Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Deși eu căutam pentru D5, am găsit pentru benzină :)Intervale service Disco2.pdf Ești deștept dacă nu crezi decât jumătate din ce auzi. Ești înțelept dacă știi care jumătate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Re: Intervale de service recomandate Disco 1998-2004 8V Nu exista D5, doar Td5(sunt eu obsedat de acuratete:wink:) si toate intervalele se gasesc in cartea tehnica(RAVE-descarcabila gratuit) la sectiunea "Maintainance data sheets" NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiucro Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: Intervale de service recomandate Disco 1998-2004 8V Nu exista D5, doar Td5(sunt eu obsedat de acuratete:wink:) si toate intervalele se gasesc in cartea tehnica(RAVE-descarcabila gratuit) la sectiunea "Maintainance data sheets" Ai dreptate Fery. Acuratețea e necesară, mai ales într-un domeniu tehnic :y Ești deștept dacă nu crezi decât jumătate din ce auzi. Ești înțelept dacă știi care jumătate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate