grigsilviu Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 (editat) Salutare, dupa ce am muncit 5 zile la aerotema de am desfacut-o, spalata si schimbat toti buretii din interior, am spus sa nu imi bat joc de munca mea si am montat un filtru de polen de Nissan Navara D40 pentru ca m-a avantajat dimensiunea. Cam asa a iesit :wink: Numai bine. Editat August 22, 2016 de Astral Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: Montat pe Bursuc filtru pentru habitaclu (polen) Interesanta adaptarea si bun de tinut minte. Banuiesc ca atunci cand vei vrea sa schimbi filtrul va trebui sa desfaci toata chestia aia neagra din fata geamului... sa dai stergatoarele jos, etc... Oricum efortul merita. Daca nu voi face si eu o treaba similara anul asta, macar anul viitor. O intrebare: ai curatat si tubulaturile pe unde circula aerul? Daca da, cum ai desfacut-o? E greu de dat jos? Multam LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: Montat pe Bursuc filtru pentru habitaclu (polen) Am decupat grila de la stergatoare cum se vede in ultimele poze ca sa nu demontez nimic si il schimb in 30 sec. Eu am desfacut complet toata aeroterma. Cat despre demontat trebuie sa dai bordul jos si pe urma ai acces la demontarea aerotermei. Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: Montat pe Bursuc filtru pentru habitaclu (polen) Acum am marit pozele postate de tine si intr-adevar se vede decupajul. E buna ideea, e bine de tine ca ai timpul necesar sa faci tot ceea ce doresti sa faci la "Bursuc". Bravos! LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate