LAZ Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 (editat) Se vinde sau se da la schimb pe un Wrangler sau Van american (inmatriculate) una broscuta cabrio ,inmatriculata,facuta de subsemnatul cabrio si omologata in acte,cu mici imbunatatiri,in stare buna ,restul pozele "vorbeste".Pret negociabil 5500 E sau schimb cu dif.+,-.Inf. la 0744584752. Aripile,barEle,sunt de fibra,am si matritele daca se doresc. Editat August 25, 2016 de LAZ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: kaefer cabrio pozele "vorbeste". Vorbeste, vorbeste dar totusi, sunt de acum 10 ani. Nu ai niste poze mai actuale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat August 25, 2016 Autor Partajează Postat August 25, 2016 Re: kaefer cabrio Le aveam dar nu am dat de ele,(ieri a mai plouat) mai caut si daca nu fac azi altele ca e vreme buna.Ms. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Re: kaefer cabrio Tot asa arata si acuma...stiu masina si este una pentru pretentiosi...foarte meticulos ingrijita !!! Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Septembrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Re: kaefer cabrio Valabil si negociabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LAZ Postat Martie 29, 2017 Autor Partajează Postat Martie 29, 2017 Re: kaefer cabrio Vine vara...valabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate