KAROLOKW Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 care aveti experiente in domeniu sau cunostinte utile:) unde pot gasi electrozi pt sudura supertit fin de 2mmx350mm de la SAF-FRO gasesc doar de 2,5mm dar de 2 nimic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AXP Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc http://venusdsh.ro/Electrozi-pentru-sudura-cu-arc-electric.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc http://venusdsh.ro/Electrozi-pentru-sudura-cu-arc-electric.html Merci @axp dar nu e CE caut EU Eu caut in anime tip de electrode de 2mm si de 35 cm lungime;) si de LA o anumita firma Ca idee asta erau LA bricostore inainte da acum nu mai sunt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc La Hornbach ai facut o intrebare? Zic si eu... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc Un telefon rezolva problema. Eu am cautat de 1,6mm si asa am rezolvat http://www.ductil.ro/zone.php Grig Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc La Hornbach ai facut o intrebare? Zic si eu... : au fost primii in zona :) acum sunt la Brico, si pe seara incerc la dedeman:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc Scuze de off ... de ce e nevoie de acest anume tip si anume producator ? ... intrebarea mea e motivata de faptul ca cel mi probabil sunt electrozi obisnuiti , rutilici , 6013 ... nimic neobisnuit , usor de inlocuit cu alta varianta echivalenta ...zic ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ion_Bumbu Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc Mai demult erau si pe la Practiker, dar mai nou doar pe le Dede am vazut si de 2,5mm. Ce aveau de 2mm erau Speedarc de la Cemont, is tot rutilici dar ard altfel decit SupertitFin . Cei de la Ductil au arc mai linistit si se aprind mai usor decit Cemont. Eu am dat telefon la reprezentantul de vinzari de pe zona si m`a trimis la un distribuitor al lor dupa ce s`a asigurat ca ii au pe cei de 1,6mm. Grig Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mexx20_ro Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc Cauta si vb cu cei de la Cemax Oradea. Ieri am fost pe la ei si au foarte multi electrozi! :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc gata :) am rezolvat treaba am gasit pana la urma ce cautam dar macar am invatat ceva pt maestrul Cos :) pai motivul pt care ii cautam pe astia e ca din ce variante si marci de electrozi, toate supertit fin am folosit doar astia mi-au placut mie cum lucreaza sau cum lucrez eu cu ei. :) rezolvarea a fost simpla, se pare ca in functie de lot si fabricant sau linia de productie se fac lungimile aferente acum se pare ca dpdv al fabricatie se prefer lungimea de 300 mm ca asa se asigura concentricitatea acoperirii,cel putin asta e explicatia primita de mine si mai e ceva ce imi place, e cu oxid de titan si cordonul care ramane pe urma arata frumos :) imi place:) in rest cred ca e chestier de preferinta a fiecaruia, :) oricum eu sunt un utilizator sa spunem nivel hobby :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: caut electrozi si nu gasesc Principial , in functie de diametru , un electrod invelit trebuie sa fie cat mai scurt pentru a nu se deteriora in timpul sudarii ( incalzirea sarmei provoaca despprinderea invelisului , o sarma lunga nu suporta satisfacator curentul de sudare la sudarea intensiva ) . Discutia e lunga si stufoasa , merita disecata candva . ... cat despre preferinte , e bine ca ai ! Exploateaza-le ca pe o magarita , arata-i cine-i seful ... si ... nu suda in sort si maieu ! ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate