Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor recuperare transmitter-ul unei berze :)

Radu

Postări Recomandate

Buna ziua,

M-a rugat un prieten sa il ajut la recuperarea unui transmitter care da informatii despre rutele berzelor. Barza pe care se afla se pare ca a decedat ieri undeva pe camp langa Ploiesti, Coordonate: 44,872949 26,051750. Exista posibilitatea ca barza sa se fi lovit de liniile de medie tensiune si apoi sa fi cazut.

Transmitterul este ca un rucsacel mic pe spatele berzei care ofera informatii GPS despre activitatile zburatoarei. Ca si locatie, in Google Maps, mi-o arata ca ar fi unde trece autostrada peste DN1, inainte de intrarea in Ploiesti, la Barcanesti. Eu sunt la distanta foarte mare, altfel as fi dat eu fuga sa o recuperez.

Intrebarea mea este daca exista vreun forumist pe aproape de Ploiesti sau care are drum incolo si este dispus sa recupereze transmitter-ul si sa imi dea de veste ca sa incercam sa ii ajutam pe oameni?

Daca este cineva, ne putem auzi la 0724955361.

Multumesc frumos,

Radu

Editat de Radu

I am planning to live forever. So far, so good.

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor recuperare transmitter-ul unei berze :)

Am rezolvat cu Viorel Ognean care a plecat cu motocicleta din Bucuresti. Ii multumesc foarte mult pe aceasta cale. Transmitterul pleaca in Polonia pentru descarcare si reatasare pe alta barza.

Numai bine,

R.

I am planning to live forever. So far, so good.

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu

Re: Ajutor recuperare transmitter-ul unei berze :)

Ma bucur ca ati gasit GPS-ul. Da-ne mai multe detalii ! Unde era? A murit barza sau a picat de pe ea ? Eventual ceva poze ?!

Daca o sa mai aveti astfel de "aventuri", in Salaj puteti conta pe mine.

O seara faină !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare