Cornel4x4 Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 @Astral sau cine ma poate lamuri: La logarea pe forum imi da avertisment de fishing. Sunt in Franta de 8 luni si e prima oara cand sunt avertizat asa. E vreo problema cu forumul? De ce a intrat pe lista neagra de site-uri nesigure? Sa fie doar la mine aici? E prima oara cand primesc un astfel de avertisment de cand sunt in Franta si pe conexiunea pe care o folosesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Re: De ce google imi da avertisent de fishing la logarea pe forum ? Exista explicatii un discutia asta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?38077-gt-gt-Probleme-tehnice-forum&p=1068266#post1068266 E o problema tehica in curs de rezolvare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornel4x4 Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Re: De ce google imi da avertisent de fishing la logarea pe forum ? Ok, multumesc Max! Week-end placut in continuare,sper! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate