bratu romeo Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 (editat) De asemenea nu mai functioneaza telecomanda, cred ca din cauza receptorului RF care se afla sub cap[acul ala negru de deasupra bordului La caldurile care au fost cred ca acolo e cauza Totusi de ce s-a aprins SRS ? Si inca ceva Am incecar sa ma conecez cu Mozzila This web page at forum.club4x4.ro has been reported as a deceptive site and has been blocked based on your security preferences. Deceptive sites are designed to trick you into doing something dangerous, like installing software, or revealing your personal information, like passwords, phone numbers or credit cards. Entering any information on this web page may result in identity theft or other fraud. Editat Septembrie 5, 2016 de DKW Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: De ce s-a aprins in bord SRS ? Totusi de ce s-a aprins SRS ? Vezi mufele de la firele pretensionarilor de la centuri. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: De ce s-a aprins in bord SRS ? De asemenea nu mai functioneaza telecomanda, cred ca din cauza receptorului RF care se afla sub cap[acul ala negru de deasupra bordului La caldurile care au fost cred ca acolo e cauza Totusi de ce s-a aprins SRS ? Ai demontat cumva vreun airbag? Din pacate nu-l stinge decat testerul... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: De ce s-a aprins in bord SRS ? De asemenea nu mai functioneaza telecomanda, cred ca din cauza receptorului RF care se afla sub cap[acul ala negru de deasupra bordului La caldurile care au fost cred ca acolo e cauza Totusi de ce s-a aprins SRS ? Si inca ceva Am incecar sa ma conecez cu Mozzila This web page at forum.club4x4.ro has been reported as a deceptive site and has been blocked based on your security preferences. Deceptive sites are designed to trick you into doing something dangerous, like installing software, or revealing your personal information, like passwords, phone numbers or credit cards. Entering any information on this web page may result in identity theft or other fraud. Cu privire la telecomanda trebuie sa faci urmatoarele: - Deschizi carcasa telecomenzii - verifica tensiunea bateriei(3v), daca nu ai voltmetru pune limba pe plus si minus in acelesi timp. Daca pisca putin e ok. - daca bateria e ok trebuie sa scoti placa cu piese din TLC si sa o introduci in alccol tehnic sau spray de curatat contacte electrice si o lasi vreo 2 minute timp in care apesi microintrerupatoarele de la buroane - dupa ce se usca montezi invers ca la demontare. Succes! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate