sierrafery Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Da, tocmai am realizat ca e 300tdi si eu eram calat pe td5 :ang ...la 300tdi nu cred ca e asa problema NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: garnitura de chiulasa? 80-100 Ron UN surub???:ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 (editat) Re: garnitura de chiulasa? Da, am vrut eu sa fi mare mecanic si pentru un Opel Astra cu motor de 1,7 din '94 atat costa un surub si sunt 10 de toate... "sierrafery" vezi ca uneori merg si mecanii nedocumentati dar experimentati. Pana la urma sunt doar suruburi, daca firma care le produce este una respectabila eu cred ca poti merge pe echivalent far probleme. Editat Septembrie 22, 2016 de avolocaru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Pt 300tdi e mai ieftin... astia sunt niste furnizori de calitate OEM http://www.turnerengineering.co.uk/300tdi-head-bolt-set-c2x20634565 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: garnitura de chiulasa? La orice motor este indicat sa schimbi prezoanele cand umbli pe la chiulasa...ca merge si romaneste nu neg dar nu ai garantia ca vei strange acel prezon refolosit la cuplul cerut...suroabele alea se mai lungesc,mai capata microfisuri,mai obosesc...de ce sa nu elimini riscul schimband cu unele noi fara sa te zgarcesti la tarate? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Da, tocmai am realizat ca e 300tdi si eu eram calat pe td5 :ang ...la 300tdi nu cred ca e asa problema ...ne mai scapa si noua cate ceva , ca doar suntem oameni eu nu spun ca nu trebuie cumparate suruburi noi, eu sustin ca merg refolosite cele vechi, binenteles cu un anumit procentaj de risc pe care ti-l asumi ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Re: garnitura de chiulasa? "ovidip" se pare ca e naspa! ai un motor de unica folosinta :) incearca sa iei suruburi de la Rocast, sau alt furnizor de suruburi. Ar trebui sa gasesti in preturi decente. stai linistit ca nu ma sperii din atat, colegu a incurcat oalele...:wink: crezi ca la raba sau saviem schimba cineva suruburile? nu mai vorbesc de tractoare... ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Fiecare face cum crede...tractorul are motor aspirat si chiulasa de fonta,300 tdi e turbo si cu chiulasa de aluminiu...nu e chiar acelasi lucru. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Septembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Fiecare face cum crede...tractorul are motor aspirat si chiulasa de fonta,300 tdi e turbo si cu chiulasa de aluminiu...nu e chiar acelasi lucru. poti sa detaliezi, te rog? hai ca fonta sau aluminiumul o avea ceva , dar turbo? ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Turbo-presiuni mai mari-forte mai mari pe prezoane. Aluminiu-coeficient de dilatare mare-forte mai mari tot pe acele prezoane. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Eu cred ca treaba e mult mai simpla, sunt motoare la care schimbi suruburile si motoare la care nu le schimbi. Daca dintr-un motor la care nu se cere chimbarea suruburilor dar vrei sa scoti untu din el, le schimbi si pe alea ca oricum ai multe alte cheltuieli si suruburile sunt ultima problema. Si invers daca ai un motor la care producatorul recomanda sa schimbi suruburile dar nu faci mare branza cu el, adica iei o garnitura ieftina, ii planezi la mana si altele asemenea, nu are rost sa mai schimbi nici suruburile intrucat oricum sunt atatea reguli pe care le-ai incalcat si inca una nu mai conteaza. Concluzia, dincolo de reguli sunt costurile si rezultatul pe care vrei sa-l obtii. Raportul este dupa gustul fiecaruia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 28, 2016 Partajează Postat Septembrie 28, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Am mai sapat in domeniul asta ca m-am simtit vinovat pt confuzia vizavi de motorizare crezand ca vorbim de Td5 pana m-am dezmeticit, la 300Tdi scrie clar o chestie: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Octombrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Re: garnitura de chiulasa? breaking news! astazi lupik a scos fum pe partea dorsala si nu numai, este back in business, mai trebuie ceva ajustari, le vom face weekendul urmator pt ca sunt ocupat zilele urmatoare cu altele pentru cei interesati, chiulasa a fost stransa la 40nm, dupa care la 60' pana la penultimul prezon, moment in cate dispozitivul luat de la Yato a clacat si in continuare am strans la ochi si la simtul mainii...:ha::cl in rest nu am intampinat probleme deosebite inafara de intinzatorul de la curea care mi-a belit cureaua am suspendat EGR-ul, dar vad ca da fum cam negru acum, o sa incerc sa-i mai iau din avans:grin: pana data viitoare sa auzim numai de bine:cl ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Octombrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2016 Re: garnitura de chiulasa? ce bine este sa ai sculele la indemana:cl si sa nu le dai la altii:ha: ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 (editat) Re: garnitura de chiulasa? Da mai multe detalii, preturi , atelier unde ai facut rectificarea ,ce ai mai schimbat ,etc. Spor! Editat Octombrie 2, 2016 de Astral Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Octombrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2016 (editat) Re: garnitura de chiulasa? Da mai multe detalii, preturi , atelier unde ai facut rectificarea ,ce ai mai schimbat ,etc. Spor! cine vrea detalii pot sa le dau pe privat, daca sunt doritori :cl:cl, sfaturi, scule, etc:g:g de schimbat am schimbat garnitura de chiuloasa, senzorul de sub termostat, senzorul din chiulasa, doapele de aerisie le-am luat din bronz si le-am inlocuit pe cele de plastic, cumparate, celelalte garnituri mi le-am confectionat singur, am dat si cu maclavais rosu prin anumite locuri, am suspendat EGR-ul, am schimbat rulmentul de la rola curelei AC. sunt cam nemultumit de englezi pt ca e a doua oara cand imi trimit piesele in 2 transe, nu au avut pe stoc ce am cerut initial, am cerut altceva, nu era nici ala, abia la a 3 a am gasit, trebuie sa-mi returneze si bani:uameni mai trebuie sa inlocuiesc amortizoarele fata, bieletele antiruliu, capetele de bara, bucsaraia, dar ma gandeam sa deschid alt topic dupa ce-mi expira pedeapsa:cl Editat Octombrie 7, 2016 de sierrafery sarcasm inutil ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru26 Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Re: garnitura de chiulasa? cine vrea detalii pot sa le dau pe privat, daca sunt doritori :cl:cl, sfaturi, scule, etc:g:g de schimbat am schimbat garnitura de chiuloasa, senzorul de sub termostat, senzorul din chiulasa, doapele de aerisie le-am luat din bronz si le-am inlocuit pe cele de plastic, cumparate, celelalte garnituri mi le-am confectionat singur, am dat si cu maclavais rosu prin anumite locuri, am suspendat EGR-ul, am schimbat rulmentul de la rola curelei AC. sunt cam nemultumit de englezi pt ca e a doua oara cand imi trimit piesele in 2 transe, nu au avut pe stoc ce am cerut initial, am cerut altceva, nu era nici ala, abia la a 3 a am gasit, trebuie sa-mi returneze si bani:uameni mai trebuie sa inlocuiesc amortizoarele fata, bieletele antiruliu, capetele de bara, bucsaraia, dar ma gandeam sa deschid alt topic dupa ce-mi expira pedeapsa:cl Salut! De unde ai luat "doapele de aerisie" din bronz? Multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Noiembrie 26, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) Re: garnitura de chiulasa? Salut! De unde ai luat "doapele de aerisie" din bronz? Multumesc mult! le-am comandat din anglia impreuna cu toate acareturile cand am schimbat chiulasa Editat Noiembrie 26, 2016 de Astral CHIULASA....fara O ! ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebiilie Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) Re: garnitura de chiulasa? ce ai făcut până la urmă cu mufa și tubul de la vacuumul EGR-ului? cum ai anulat EGR-ul? Editat Noiembrie 27, 2016 de Astral vacUUm......cu doi U si fara nicio cratima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: garnitura de chiulasa? ce ai făcut până la urmă cu mufa și tubul de la vacuumul EGR-ului? cum ai anulat EGR-ul? mufa am bagat-o la locul ei, tubul la fel si am confectionat o garnitura plina (fara gaura de pe mijloc) pe care am montat-o intre galerie si egr si asta a fost .... practic egr-ul lucreaza, dar nu mai are pe unde sa recircule gazele ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: garnitura de chiulasa? le-am comandat din anglia impreuna cu toate acareturile cand am schimbat chiulasa scuzati, mi-a scapat o-ul:grin: ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Noiembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Re: garnitura de chiulasa? le-am comandat din anglia impreuna cu toate acareturile cand am schimbat chiulasa .....garnitura de chiulasa, nu chiulasa ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Salut! De unde ai luat "doapele de aerisie" din bronz? Multumesc mult! Daca te gandesti la doapele de aerisire de la termostat si radiator ..te duci la orice magazin de instalatii sanitare ceri dop d ebronz /alama de 1/2 si o rola de teflon.si aia e. Dai pe filet cu teflon nu mult..doar sa alunece oricu ce e in plus se strange si face ca o garnitura si aia e.ee.nu mai da bani pe transport..le gaseti la orcice colt de strada. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidip Postat Decembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2016 Re: garnitura de chiulasa? Daca te gandesti la doapele de aerisire de la termostat si radiator ..te duci la orice magazin de instalatii sanitare ceri dop d ebronz /alama de 1/2 si o rola de teflon.si aia e. Dai pe filet cu teflon nu mult..doar sa alunece oricu ce e in plus se strange si face ca o garnitura si aia e.ee.nu mai da bani pe transport..le gaseti la orcice colt de strada. nu mi-a dat prin cap ca se potriveste dopul de 1/2 de instalatii....de asta e bine ca ne impartasim pataniile sa invete si ceilalti ...de asta suntem noi romanii cautati.....facem din c___t bici si culmea este ca si pocneste ovidip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate