terrano Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Terrano ramane masina de familie, maxim cu drumuri forestiere in schimb Jimny se baga pe teren noroios. Urmeaza mici modificari la el, kit OME, BFG MT si sper, flanse. In etapa a doua mai vedem, poate ajungem si la troliu. Zilele astea intra in atelier, se schimba toba, placute, filtre, ulei, distributie si BUCSE. Nu gasim bucse pentru el. Daca stiti voi ceva nu ezitati. Poate cunoasteti de la ce masina se pot adapta, taia. Imi place tare mult masinuta, (da sunt scumpe domnule!!), si sper sa ma duca la multe intalniri offroad si nu numai. A si sa-mi inchei randurile ca un "mare offroader" ce sunt...are si AC !!! wow :uameni Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2008 Re: Am trecut de la Terrano la...Jimny Prima iesire cu Jimny dupa mici pregatiri, kit OME de inaltare si BFG MT. Sunt foarte foarte multumit de cum s-a comportat masina in teren. Nici nu se compara cu Terrano. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Noiembrie 11, 2008 Partajează Postat Noiembrie 11, 2008 Re: Am trecut de la Terrano la...Jimny Fabi ,are un vecin ,una care e asa din fabrica , fara kit de inaltare ! DSC00009.JPG[/attachment:240vv6ju] Ce zici ? :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2008 Re: Am trecut de la Terrano la...Jimny Are OME +4 cm :p Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate