Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele

dan
 Share

Recommended Posts

Are un amic de-al meu un pajero din '93 , cu volan pe dreapta.Acum cateva saptamani, l-a pus pe o parte.De atunci,cutia nu-i mai schimba vitezele.Merge ok motorul, a fost verificata si cutia(parte mecanica), dar nu-i mai indica in bord in ce treapta este, si mai tare de 30 km/h nu poate sa mearga

A fost la reprezentanta si i-a spus ca nu-l poate pune pe tester.Tester au doar la modelele din 2000 incoace

Daca cunoasteti o modalitate sa-l ajutam pe tip, va rog sa o postati

Va multumesc

P.S are motorul de 2.5(motorina)

Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele

Pai daca-i prea scumpa reparatia, poate intra o cutie manuala (asta daca vrea el). Eu ma impedic incontinuu de ea :grin:

OMU'e inainte de toate!

Guest johny23

Pai cum vine asta:a fost la service si nu se poate sa tester?

Ai fost cu ea la service sa-ti zica ce are ,nu ca nu se poate.

Mergeti cu ea la un mecanic sa verifice firele de pe cutie(are niste electrovalve),de asemenea este posibil sa aiba niste vacumuri pe cutie,si sa-i fi sarit un furtun.E de sapat,in mod logic nu are ce sa se intimple daca numai a rasturnat-o;dar daca ia mai facut si altceva....

Are un amic de-al meu un pajero din '93 , cu volan pe dreapta.Acum cateva saptamani, l-a pus pe o parte.De atunci,cutia nu-i mai schimba vitezele.Merge ok motorul, a fost verificata si cutia(parte mecanica), dar nu-i mai indica in bord in ce treapta este, si mai tare de 30 km/h nu poate sa mearga

A fost la reprezentanta si i-a spus ca nu-l poate pune pe tester.Tester au doar la modelele din 2000 incoace

Daca cunoasteti o modalitate sa-l ajutam pe tip, va rog sa o postati

Va multumesc

P.S are motorul de 2.5(motorina)

Dane, da o fuga si pe la noi pe la garaj sa ne uitam putin la ea. :hi

Da-mi un mesaj inainte dar pe numarul de Orange. Cosmote-ul nu il mai folosesc.

• 3 years later...

Eu am avut Pajero din 97 si l-am pus pe tester la Bucuresti pt cutie.

Nu imi schimba in treapta a 4-a tot din cauza sezorului de apa de pe chiuloasa.

Ai umblat cumva la motor in ultimul timp?

Daca vrei poti urmarii topicul meu aici.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57627-Cumpar-senzor-turatie-cutie-automata-grup-spate-Mitshu

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

multumesc de promptitudine,problema era la cablul de acceleratie care duce la cutie kickdown am nteles,s-a dereglat dupa ce am intors coroana dand cutia jos, o sa vad mai exact cand trece vantu si geru, mersi

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use