dan Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Are un amic de-al meu un pajero din '93 , cu volan pe dreapta.Acum cateva saptamani, l-a pus pe o parte.De atunci,cutia nu-i mai schimba vitezele.Merge ok motorul, a fost verificata si cutia(parte mecanica), dar nu-i mai indica in bord in ce treapta este, si mai tare de 30 km/h nu poate sa mearga A fost la reprezentanta si i-a spus ca nu-l poate pune pe tester.Tester au doar la modelele din 2000 incoace Daca cunoasteti o modalitate sa-l ajutam pe tip, va rog sa o postati Va multumesc P.S are motorul de 2.5(motorina) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele Pai daca-i prea scumpa reparatia, poate intra o cutie manuala (asta daca vrea el). Eu ma impedic incontinuu de ea :grin: OMU'e inainte de toate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest johny23 Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele Pai cum vine asta:a fost la service si nu se poate sa tester? Ai fost cu ea la service sa-ti zica ce are ,nu ca nu se poate. Mergeti cu ea la un mecanic sa verifice firele de pe cutie(are niste electrovalve),de asemenea este posibil sa aiba niste vacumuri pe cutie,si sa-i fi sarit un furtun.E de sapat,in mod logic nu are ce sa se intimple daca numai a rasturnat-o;dar daca ia mai facut si altceva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted October 8, 2008 Share Posted October 8, 2008 Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele Are un amic de-al meu un pajero din '93 , cu volan pe dreapta.Acum cateva saptamani, l-a pus pe o parte.De atunci,cutia nu-i mai schimba vitezele.Merge ok motorul, a fost verificata si cutia(parte mecanica), dar nu-i mai indica in bord in ce treapta este, si mai tare de 30 km/h nu poate sa mearga A fost la reprezentanta si i-a spus ca nu-l poate pune pe tester.Tester au doar la modelele din 2000 incoace Daca cunoasteti o modalitate sa-l ajutam pe tip, va rog sa o postati Va multumesc P.S are motorul de 2.5(motorina) Dane, da o fuga si pe la noi pe la garaj sa ne uitam putin la ea. :hi Da-mi un mesaj inainte dar pe numarul de Orange. Cosmote-ul nu il mai folosesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny82 Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele aceeasi problema cu treapta 4, nu ne ajuta nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
munteanu florin Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele incearca cu senzorul de apa de pe chiulasa vezi ca sunt trei este primul dinspre radiator. scote mufa din el si pune-o la masa si fa o proba daca merge schimba senzorul Link to comment Share on other sites More sharing options...
munteanu florin Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele da-mi un tel daca nute descurci 0724427100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorin Priboi Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele Eu am avut Pajero din 97 si l-am pus pe tester la Bucuresti pt cutie. Nu imi schimba in treapta a 4-a tot din cauza sezorului de apa de pe chiuloasa. Ai umblat cumva la motor in ultimul timp? Daca vrei poti urmarii topicul meu aici. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57627-Cumpar-senzor-turatie-cutie-automata-grup-spate-Mitshu Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link to comment Share on other sites More sharing options...
johny82 Posted February 8, 2012 Share Posted February 8, 2012 Re: Cutie automata, pajero '93-nu schimba vitezele multumesc de promptitudine,problema era la cablul de acceleratie care duce la cutie kickdown am nteles,s-a dereglat dupa ce am intors coroana dand cutia jos, o sa vad mai exact cand trece vantu si geru, mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts