Dan Mircea Postat Septembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Re: "Conversie" Discovery 3 in Discovery 4 Ca sa-ti raspund punctual, tuningul de LR in Romania nu exista. Nu exista service-uri care sa faca asa ceva si mai ales cu piesele tale. Se considera ca nu merita pretul manoperei pentru pretentiile clientilor. In schimb exista service-uri in Romania pentru tuning de BMW, Mercedes, Audi, Porsche, etc. Sincer spus, mie kitul acesta http://www.meduza.co.uk/land-rover-discovery-3-to-4-conversion/ imi place si consider ca merita banii. Nu stiu cum o fi de aproape cand deschizi coletul si te uiti la el. Made in China, dar la ce calitate? L-am vazut, am si vorbit cu ei. Pretul nu este rau, insa toate componentele sunt aftermarket iar farurile sunt halogen. Iar la pret se mai adauga transportul, 620 lire si vopsitul. Din pacate nu imi rezolva problema cea mai mare...Cine il monteaza. Eu cand am vorbit cu ei se jurau ca o poate face oricine cu inclinatii tehnice, doar la montarea farurilor si a rezistentei pentru stopuri ar trebui cineva ce stie un pic mai mult. Pana acum am luat bara, grilele, aripile toate originale si au fost 450 de euro. Farurile le-am gasit originale ,noi 1200 euro, iar stopurile 350 euro si le iau cand ma apuc de ea. Astea toate 2000 la care se adauga piesele marunte, gen proiectoare, arce roti, spalatoare faruri samd. cam 400 +vopsit si montat. Total cam 3000 cu piese originale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AmiOFF-ROADRUNNER Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: "Conversie" Discovery 3 in Discovery 4 Cred ca toate vin de aici....:wink: https://www.alibaba.com/product-detail/body-for-lan-rover-discovery-3_60396585726.html?spm=a2700.7724838.0.0.dFs8fE L.R. Discovery 3 HSE , 2006 Aro M 461 C , 1972 Land Rover Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mchis Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Re: "Conversie" Discovery 3 in Discovery 4 Salut, Sper sa nu deschid un nou topic pentru o discutie deja existenta, insa nu am gasit nimic legat de conversia unui Discovery 3 in Discovery 4. Am citit destul de mult pe forumuri din UK si aparent nu este foarte dificil. Am inceput deja sa strang piesele necesare si probabil anul viitor ma apuc de treaba. M-ar ajuta foarte mult orice sugestie si daca cineva stie un atelier unde pot face aceasta conversie. Multumesc anticipat Salut Dan, trebuie să recunosc că m-a interesat și pe mine subiectul și am renunțat din cauza costurilor care în opinia mea nu se justifică - prețul este însă o chestie foarte subiectivă, așa că nu comentez mai mult pe chestia asta. Tehnic, din câte am observat cea mai dificilă parte este modificarea aripilor față, însă dacă nu mă înșel pe disco3.co.uk poți găsi un "tipar" (template) de decupaj. Cam totul este "doable" pentru un DIY-er pasionat. Și da, la execuție de firme specializate UK, ce am văzut ca rezultate este impresionant - practic, la exterior nu se vede nicio diferență față de Disco4. Evident, când deschizi portiera, s-a terminat :-) Editat Noiembrie 16, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Re: "Conversie" Discovery 3 in Discovery 4 .... pt amatori: sunt niste firme in UK, functie de cascaval, iti tau cascaraveta ta de "Fiat Albea" si ti-o monteaza pe o caroserie de fibra de sticla de Ferrari, Lamborghini ... etc ... iti mai fac si acte la masina pe care scrie ce "tuning" au facut ... si poti dupa cu buzunarele goale sa iesi la agatat in noul cascaravet :ha: Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Re: "Conversie" Discovery 3 in Discovery 4 Cred ca toate vin de aici....:wink: https://www.alibaba.com/product-detail/body-for-lan-rover-discovery-3_60396585726.html?spm=a2700.7724838.0.0.dFs8fE daaa :g Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Mircea Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: "Conversie" Discovery 3 in Discovery 4 Salut Dan, trebuie să recunosc că m-a interesat și pe mine subiectul și am renunțat din cauza costurilor care în opinia mea nu se justifică - prețul este însă o chestie foarte subiectivă, așa că nu comentez mai mult pe chestia asta. Tehnic, din câte am observat cea mai dificilă parte este modificarea aripilor față, însă dacă nu mă înșel pe disco3.co.uk poți găsi un "tipar" (template) de decupaj. Cam totul este "doable" pentru un DIY-er pasionat. Și da, la execuție de firme specializate UK, ce am văzut ca și rezultate este impresionant - practic, la exterior nu se vede nicio diferență față de Disco4. Evident, când deschizi portiera, s-a terminat :-) Salut, Partea cu aripile am rezolvat-o cumparand aripi de Disco 4. Imi fac acum temele in ceea ce priveste farurile. Cat priveste interiorul exceptand bordul se poate schimba totul la preturi rezonabile. Inclusiv volanul..Am gasit un kit de placi electronice pentru a adapta volanul de Disco 4 pe Disco 3. Exact cum spuneau, totul este doable! Singura mea problema ca nu gasesc in Romania firma specializata. Gasesc numai reticenta si glumite triste Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 16, 2016 Partajează Postat Noiembrie 16, 2016 Re: "Conversie" Discovery 3 in Discovery 4 Daca ar fi asa simplu mi-as upgrada si eu Patrolul 260 in Landcruiser V8 Dar de aia cu suspensie clasica ca mereu mi-a fost scarba de furtune ......nu ma enerva , asa de dimineata , please ;) ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: "Conversie" Discovery 3 in Discovery 4 ......nu ma enerva , asa de dimineata , please ;) ! asta proiect, nea Luigi :) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate