gusteru Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Intr-.o tura fiind pe la georgieni am dat de bijuteria asta care organizeaza miniexpeditii pentru turisti. Masinaria vine asa aranjata din fabrica dupa spusele proprietarului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted September 11, 2016 Share Posted September 11, 2016 Re: Camion expeditie si cei de la URAL fac asa ceva la ei in fabrica Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Re: Camion expeditie Eu ma gandeam sa locuiesc permanent in asa ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ion_Bumbu Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Re: Camion expeditie Masinaria vine asa aranjata din fabrica dupa spusele proprietarului Gaz Sadko , erau prin 90 de vinzare si prin Timisoara, V8 benzinare, diesele am vazut mai tirziu aduse. Grig Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas_adam2000 Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 Re: Camion expeditie Mai degraba Man Kat. http://www.expedition-trucks.com/brokers/man-kat-6x6-expedition-truck Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamBertyga Posted April 25, 2023 Share Posted April 25, 2023 Dacă vrei să achiziționezi un camion pentru a-l transforma în camper, există mai multe opțiuni pe piață, iar cele pe care le-ai menționat sunt printre cele mai populare. Dacă îți dorești un ampatament mai scurt și gardă mare la sol, ar trebui să iei în considerare și alți producători. Înainte de a face o achiziție, asigură-te că îți cunoști nevoile și că evaluezi costurile totale ale proiectului de transformare a camionului într-un camper. Poti gasi o gama larga de camioane pe dru.ro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts