Sicilianu Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 (editat) Salut baietii, tot am cautat si m-am interesat si am ajuns la concluzia ca vreau motorul de 1.6 16v pe vitara 5 usi, la care o sa ii pun o instalatie de GPL secventiala cred (oricum nu una ieftina). Am facut calculele pe ceva topic si la 35000 km iesi pe profit cu 1000 euro, asta calculat gazul la 3 lei litru, dar gazul am vazut azi ca e 2.30 lei litru deci va iesi profitul undeva la 1500 euro. In fine vreau doar o parere. - din ce an sunt cele mai bune vitare 1.6 16v? - eu vreau o vitara cu geamuri electrice, aibag-uri fata si A/C manual. - cred ca dupa 1998 - 2000 vreau sa imi iau pentru ca mai jos de aceasta data deja sunt vechituri... Editat Septembrie 12, 2016 de Sicilianu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MihaiK Postat Septembrie 12, 2016 Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Re: Hotarare finala Vitara Din cate stiu, 1998-2000 este noua generatie de Vitare. Poate ma insel. Oricum ar fi bine sa conduci una inainte de achizitie ca sa iti faci o idee despre cum merge sau cum ar trebui sa se comporte o masina de asta in mintile ei. Motorul 1.6 8v nu iti place? Are o curba de cuplu diferita fata de 16v avand cuplu maxim in turatii mai joase. Am un amic cu Vitara LWB 1.6 16v mi se pare suficient de puternic motorul. Are anvelope 235/75/15 MT parca. Geamuri electrice cam toate au. Cu AC e ceva mai greu de gasit dar sunt sigur ca vei gasi pana la urma. Atentie la tabla! Poate sa para buna caroseria pe dinafara dar pe dedesubt poate fi ruginita. Uita-te la imbinarile caroseriei pe sasiu bine de tot. In rest, las colegii mai experimentati cu acest model sa te sfatuiasca. Spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Septembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2016 Re: Hotarare finala Vitara da stiu diferentele de cuplu, doar ca in afara orasului merge mai greu cea cu 8V... si de aceea vreau cu 16V. In legatura de pinderile caroseriei de sasiu stiu ca trebuie sa arate bine dar nu stiu unde sunt... daca poate cineva sa ma ajute cu poze... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminghita Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Hotarare finala Vitara Motorul e mai bun cel de 1.6 16v. Mai silentios, se strica mai greu, dar cu mai multe piese electrice, vacumuri... etc. Anul, recomand 1996-1998, daca vrei mai nou. Grupul fata schimbat cu unul de fier, GPL secvential (pentru 16v) si restul.... pedala sa ai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate