Sicilianu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Salut, din ce tot am vazut pe forum, cand se cumpara o vitara toata lumea aproape zice sa schimbi pompa de apa. De ce trebuie schimbata? Daca pompa e stricata cum se comporta masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pompa apa Vitara Ai deschis n topicuri ca sa iti cumperi o vitara. Dupa ce cumperi orice masina sh e recomandat sa ii faci o revizie. Pompa de apa face parte din revizie, fara ea nu ai racire la motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pompa apa Vitara am avut n masini si niciodata nu am schimbat pompa de apa, si peste tot apare pompa apa vitara, inseamna ca sunt slabute. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERR Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pompa apa Vitara Salutare Ce mi s-a recomandat sa schimb dupa ce cumpar o masina SH - ulei motor+ filtru - filtru aer - ulei cutie viteze si reductor - ulei diferentiale - distributie (curea, role) inclusiv pompa de apa - antigel - curea accesorii & role - bujii + fise - capac+ rotor delcou (la vitara) Asta ca sa fii sigur pe ce ai in masina. Daca masina are un caiet service si esti sigur cand si ce s-a schimbat... poti amana schimbarea alor de mai sus pana la termen (ani sau km). Pompa de apa e undeva la 100-200 lei (functie de producator). Spor robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Pompa apa Vitara mersi Robert :) acuma astept sa gasesc o vitara 5 usi cu geamuri electrice, AC si airbaguri fata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate