Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema suspensie spate vitara 5 usi

alexandernicolae

Postări Recomandate

Salut

Am si eu o problema...am schimbat de curand arcuri amortizoare spate...standard..Vitara este in 5 usi, 2.0 V6...

La anumite hopuri in teren, roata spate stanga ajunge sa atinga cantul interior al aripii...chiar agata cu cauciucul marginea de tabla. Pe dreapata nu se intampla.

Are cineva vreo idee de unde ar putea fi?

Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi

Pe interiorul arcului in parte de sus trebuie sa ai un tampon de cauciuc in forma de con...

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Ia vezi, bara Panhard mai e la locul ei, e dreapta? E o posibilitate ca puntea sa nu mai fie centrată. Ia vezi la ochi, pe drept, stau rotile spate la aceeasi distanță față de aripi?

Link spre comentariu

Verifica brat bascula spate, sa nu fie bucse cu probleme, traversa stramba etc.

Aripa stanga lovita, brat stanga alta lungime fata de cel dreapta. Dar cel mai probabil e din brat basula spate.

Nu e mare inginerie suspensia spate la vitara, un exista sa nu poti sa va dati seama.

Editat de symy139

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

chiar acum sunt in teren..usor, camp, doar niste sleauri, 4 oamenj in masina, si am harjait cu cauciucul pe aripa de n-am mai putut...

L-am sunat pe Costin...sa vedem..

inclin sa cred ca se intampla din cauza amvelopelor Insa resapate...au balonul mai mare cam cu 4 cm in diametru...desi sunt dimensiunea stoc...teoretic..

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare