alexandernicolae Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Salut Am si eu o problema...am schimbat de curand arcuri amortizoare spate...standard..Vitara este in 5 usi, 2.0 V6... La anumite hopuri in teren, roata spate stanga ajunge sa atinga cantul interior al aripii...chiar agata cu cauciucul marginea de tabla. Pe dreapata nu se intampla. Are cineva vreo idee de unde ar putea fi? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi ceva sigur e diferit pentru ca masina e simetrica... ori e prea slab arcul, sau nu e destul de lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi Verifica daca ai pe ambele parti tampoanele limitatoare cursa punte spate. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandernicolae Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi arcurile sunt identice, si sunt noi schimbate de 1 luna. si au aceeasi dimensiune cu cele initiale. O sa incerc sa ma uit dupa tampoanele alea, desi nu stiu unde ar trebui sa fie...:) Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 (editat) atunci pe partea stanga nu ai aceleasi piese ca si pe partea dreapta, uita-te bine ce lipseste sudurile sunt exact in aceleasi locuri? Editat Septembrie 17, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandernicolae Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi Ma puteti ajuta cu o poza sau sa imi spuneti unde sa ma uit? Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi Pe interiorul arcului in parte de sus trebuie sa ai un tampon de cauciuc in forma de con... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandernicolae Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi cum pare? am facut o poza...arata a acel tampon... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi Ia vezi, bara Panhard mai e la locul ei, e dreapta? E o posibilitate ca puntea sa nu mai fie centrată. Ia vezi la ochi, pe drept, stau rotile spate la aceeasi distanță față de aripi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandernicolae Postat Septembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi la ochi stau la aceeasi distanta.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi Ia vezi, bara Panhard mai e la locul ei, e dreapta? Vitara nu are bara panhard. Doar Grand Vitara pana in 2005 are. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi Si ce are, pivot deasupra punții? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Septembrie 13, 2016 Partajează Postat Septembrie 13, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi pivot central Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi cel mai bine te putem ajuta, daca pui ceva poze cu suspensia spate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu nedelcu Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) De ce nu te duci la un service? Eu cand am probleme la Vitara ma duc la Costin - 0722752107 Editat Septembrie 14, 2016 de Astral ovidiu nedelcu 0752127812 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandernicolae Postat Septembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi am fost...acolo am schimbat arcurile, amortizoare, bucsele etc...dar nu ne-am prins de unde ar putea fi.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 (editat) Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi Verifica brat bascula spate, sa nu fie bucse cu probleme, traversa stramba etc. Aripa stanga lovita, brat stanga alta lungime fata de cel dreapta. Dar cel mai probabil e din brat basula spate. Nu e mare inginerie suspensia spate la vitara, un exista sa nu poti sa va dati seama. Editat Septembrie 14, 2016 de symy139 Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosminghita Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi Arcuri prea moi. Am patit si eu la fel. Rezolvi problema cu alte arcuri. Succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandernicolae Postat Septembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 (editat) chiar acum sunt in teren..usor, camp, doar niste sleauri, 4 oamenj in masina, si am harjait cu cauciucul pe aripa de n-am mai putut... L-am sunat pe Costin...sa vedem.. inclin sa cred ca se intampla din cauza amvelopelor Insa resapate...au balonul mai mare cam cu 4 cm in diametru...desi sunt dimensiunea stoc...teoretic.. Editat Septembrie 17, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Septembrie 17, 2016 Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi :ha: totul stock... Cu asta trebuia sa incepi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexandernicolae Postat Septembrie 17, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2016 Re: Problema suspensie spate vitara 5 usi m-a pacalit faptul ca au aceeasi dimensiune...nu m-am gandit sa si masor...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate