Max Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 (editat) Stie cineva daca barele panhard de Patrol Y60 au aceeasi lungime cu cele de Y61? Editat Noiembrie 1, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 15, 2016 Partajează Postat Septembrie 15, 2016 Re: Bari Panhard Patrol Y60 vs Patrol Y61 Lungimea intre centrele bucselor , da , insa asta e cam singura asemanare exceptand la Y61 cu 2.8 , unde inca mai sunt compatibile . La 3.0 s-a schimbat prinderea si pozitia amortizorului de directie , bucsele de la sasiu ( de la bucsa cu cauciuc s-a trecut la articulatie sferica si latimea e mai mare 65 mm vs 48 ) , panhardul de spate e usor deviat la SWB sa nu loveasca puntea . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 (editat) Re: Bari Panhard Patrol Y60 vs Patrol Y61 Sa iti zic de ce am pus aceasta intrebare. Discutam de Patrolul lui @vargoneti pe care l-am predat acum cateva zile. Masina a fost inaltata cu un chit de suspensie +5cm Barile Panhard au ramas cele originale (adica cele pe care le-am primit desfacuta impreuna cu restul pieselor masinii) La noi masina a stat pe rotile originale care erau bagate complet sub caroserie. Fiind sub caroserie, nu am remarcat ca puntile sunt deplasate in lateral. Cand Vlad a ajuns acasa si a montat rotile mai mari, a remarcat ca puntile sunt deplasate putin spre stanga. Ma gandesc la urmatorul aspect: In mod normal, daca se inalta masina din suspensie, puntile ar fi trebuit sa se deplaseze spre dreapta deoarece bara Panhard este prinsa pe sasiu in partea dreapta iar pe punte in stanga. Geometric vorbind, ar trebui sa se deplaseze spre dreapa. Logica mea a sa imi spune. Pe masina puntile sunt deplasate spre stanga. In aceste conditii, inclin sa cred ca baile panhard de pe masina nu sunt cele originale ci sunt altele mai lungi. E posibil? Editat Septembrie 16, 2016 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Bare Panhard Patrol Y60 versus Patrol Y61 Masina e cu volan pe stanga ? Daca da , panhardul e prins pe sasiu pe stanga langa caseta de directie , si la inaltare puntea se deplaseaza spre stanga - la puntea fata ..... si spre dreapta la puntea spate . ... cat despre originale sau nu , cateva poze clare ne ajuta sa dam cu parerea ce si cum . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 16, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Bare Panhard Patrol Y60 versus Patrol Y61 Masina e cu volan pe stanga ? Daca da , panhardul e prins pe sasiu pe stanga langa caseta de directie , si la inaltare puntea se deplaseaza spre stanga - la puntea fata ..... si spre dreapta la puntea spate . ... cat despre originale sau nu , cateva poze clare ne ajuta sa dam cu parerea ce si cum . Masina e cu volanul pe stanga. Si puntea spate e deplasata tot spre stanga. Aici e ciudatenia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 16, 2016 Partajează Postat Septembrie 16, 2016 Re: Bare Panhard Patrol Y60 versus Patrol Y61 ... no , poze , atunci .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: Bare Panhard Patrol Y60 versus Patrol Y61 Eram dator cu niste poze dar intre timp am rezolvat problema. Erau montante gresit bratele de la punte , dupa montarea corecta puntea a revenit si ea in pozitia corecta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: Bare Panhard Patrol Y60 versus Patrol Y61 A fost gresala noastra. Cu toata rusinea trebuie sa recunosc ca nu am avut idee ca tendoanele spate de Patrol sunt diferite stanga/dreapta. Am fost convins ca sunt la fel asa ca le-am montat cum ne-a venit. :cn Am montat multe dar se pare ca pana acum am avut noroc si le-am nimerit fara sa vrem in pozitia corecta. :grin: Am mai invatat ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: Bare Panhard Patrol Y60 versus Patrol Y61 Nu sunt diferite , doar ca trebuie montate simetric - cele lungi . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat Noiembrie 1, 2016 Partajează Postat Noiembrie 1, 2016 Re: Bare Panhard Patrol Y60 versus Patrol Y61 Nu a fost problem doar ca a fost de cercetat dece a plecat puntea in stanga dupa inaltare si nu in dreapta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate