Astral Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Jos palaria ! Spor la treaba in continuare ! PS - Pentru ce te doare merge bine Ketoprofen spz REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Mersi Max! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Astazi am facut cumparaturi si am infoliat geamurile, dupa care a trebuit sa ma apuc de suportii de la motor si cutie! Am taiat de pe sasiul de 3.0l suportii la motor si la cutie si am reusit sa ii instalez pe sasiul meu! De ce mia fost mai urat am scapat! miine mai am de sudat suportul ptr bara panhard si plec cu sasiul la sablat si vopsit in camp electrostatic! Tinichigiul a trecut din mare pe mic dar face treaba buna, incet si cu forta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Jos palaria ! Spor la treaba in continuare ! PS - Pentru ce te doare merge bine Ketoprofen spz Mersi mult!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Am terminat cu suportii! am sablat sasiul a intrat la cuptor cu primul strat de grund care contine 80% zinc, dupa care stratul final de vopsea! am incarcat bagajele mai verific o data caroseria dupa care plec o saptamana la cumparaturi de Toyote! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Se lucra incet si cu atentie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Astazi am primit inca niste piese noi! Radiator apa original 3.0td, chitul de garnituri omocinetica, esapament nou,etc.! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Restul pieselor sunt trimise la sablat si vopsit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Sa lucrat inca putin la caroserie, urmeaza repozitionarea frinei de mana! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 23, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 puntile au fost sablate si vopsite! toate piesele mici au fost sablate si vopsite in camp electrostatic cu o vopsea speciala anti acizi, folosita de HILTI la cofrage! urmeaza reconditionarea si zincarea electrolitica la toate suruburile, clemele, piulitele,etc..! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Vopsea neagra n-avea Hilti....? Iti respect toata munca si tot efortul, ba chiar apreciez foarte mult faptul ca ai imbogatit forumul cu un astfel de topic cu schimbarea volanului si reconditionarea din bara in bara a unei Toyote, dar, zau, rosul ala, asa imi da cu virgula..... Sunt de parere ca o reconditionare trebuie sa fie cat mai aproape de original, dar asta e parerea mea. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 :h5 Și a mea..... :h5 AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Rosul ala arata ptr mine foarte bine in realitate, toate masinile mele sunt facute la fel! Fiecare dupa bunul plac! Este la fel ca si la unele accesorii, brembo are etrieri rosii, ironmann arcuri galbene, ome telescoape galbene si asa mai departe! Negru mi se pare prea ieftin si folosit ptr a ascunde multe defecte! Miie trebuie sa imi placa!!:)) In final o sa ii placa tuturor! Garantez! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Octombrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Podeaua a fost curatata si data cu ce trebuie ptr a elimina rugina iar eu am pus sasiul pe roti! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Inca niste imagini recente! am terminat cu podeaua, incepem pregatirea caroseriei ptr a fi vopsita! Pe sasium am montat aproape totul inclusiv sandale cu talpe noi!:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Chiar daca se lucra incet nu ma supar, se face treaba buna! In cateva zile este gata vopsita si incepem reasamblarea caroseriei! Sa nu stam pe loc, incepem inca un proiect Toyota Land Cruiser bj 70! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Unde ai facut etrierii ???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 13, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 La Alex ! GTC!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Miine sper sa o vopsim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 La Alex ! GTC!! Bai, voi va dati peste degete cu cheia de 13. :ha::ha::ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 14, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Eventual cu cheia de 12 sau de 14!:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Eventual cu cheia de 12 sau de 14!:))) Pai aia era si ideea. :2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Pregatim usile ptr vopsit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosminmares2000 Postat Noiembrie 15, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Reconditionare si schimbare volan din dreapta în stanga la Toyota Land Cruiser 78 Am reusit astazi sa vopsim caroseria!! A iesit ireprosabil! De miine incepem cu reasamblarea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate