cristian.cojocar Postat Septembrie 19, 2016 Partajează Postat Septembrie 19, 2016 buna, As vrea sa schimb softopul la Vitara. Modelul este din 91. Stie cineva o sursa de incredere care sa nu fie SH si care sa nu aduca facaturi de prelata de camion? Am vazut la Taubenreuther ca aduc softop facut de Duratrail care am inteles ca ar fi OEM pentru Vitara, dar as vrea sa fiu sigur ca este material bun. Are cineva un softop luat de la ei? Orice alte sugestii? Multumesc, Cristian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodor_aro244 Postat Septembrie 24, 2016 Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Re: softop Vitara Am cumparat eu , 190 euro cu tot cu transport dar acum am inteles ca s-a scumpit ... Pe unde stai? Vino sa-l vezi pe al meu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Septembrie 24, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2016 Re: softop Vitara Am cumparat eu , 190 euro cu tot cu transport dar acum am inteles ca s-a scumpit ... Pe unde stai? Vino sa-l vezi pe al meu. in bucuresti, in sectorul 1. da-mi un nr de tel pe MP, si ne auzim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate