SPV13R Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 Salutare, Am vazut pe net bullbar marca Rhino, mi se par foarte interesante. Aduce cineva in ro asa ceva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted September 20, 2016 Share Posted September 20, 2016 (edited) Re: Bullbar Rhino Salutare, Am vazut pe net bullbar marca Rhino, mi se par foarte interesante. Aduce cineva in ro asa ceva? Interesante, interesante ... am vrut sa-mi iau si eu, dar 1200 $ transportul ... Edited September 20, 2016 by Astral 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPV13R Posted September 21, 2016 Author Share Posted September 21, 2016 Re: Bullbar Rhino Interesante, interesante ... am vrut sa-mi iau si eu, dar 1200 $ transportul ... 1200 doar transportul? E ceva dar sigur se pot gasi variante. Totusi nu au un reprezentant in ro sau in europa macar? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 Re: Bullbar Rhino 1200 doar transportul? E ceva dar sigur se pot gasi variante. Totusi nu au un reprezentant in ro sau in europa macar? Cu siguranta se gasesc variante (200 sau 250 $, nu mai tin minte exact) ... doar ca mi-a sosit dupa 6 luni :old Reprezentant in Europa n-are. Ca fapt divers, mai am o comanda achitata pe 5 iulie si inca mai astept ... sper sa vina anul asta :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPV13R Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 Re: Bullbar Rhino Cu siguranta se gasesc variante (200 sau 250 $, nu mai tin minte exact) ... doar ca mi-a sosit dupa 6 luni :old Reprezentant in Europa n-are. Ca fapt divers, mai am o comanda achitata pe 5 iulie si inca mai astept ... sper sa vina anul asta :grin: Am gasit eu reprezentant in europa, in uk mai exact. Cica e baza pt toata europa http://xs4x4.parts/ Dar si astia raspund ff greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPV13R Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 Re: Bullbar Rhino Am gasit eu reprezentant in europa, in uk mai exact. Cica e baza pt toata europa http://xs4x4.parts/ Dar si astia raspund ff greu Apropo, ai luat cumva vreun bullbar, sunt curios cat de solid e comparativ cu un arb. Sau daca are cineva? Eu nu am vazut pe strada:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelea Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Re: Bullbar Rhino Apropo, ai luat cumva vreun bullbar, sunt curios cat de solid e comparativ cu un arb. Sau daca are cineva? Eu nu am vazut pe strada:)) Da, dar nu Rhino, ci Hunter ... Clar ca ambele nu se compara cu ARB-ul sau ceva custom facut de atelierele de offroad. 4x4MANIA is where we are !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts