grigsilviu Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Salutare, pentru cei cu Feroza motor HD-E, la rola cu caneluri pentru ghidaj curea transmisie se poate inlocui rulmentul. Se poate monta rulment 6301. Atasez si poze. Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Inlocuit rulment rola ghidaj curea transmisie Am facut asta cu mult timp in urma dupa ce rulmentul a inceput sa arunce cu bile :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gameness Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Re: Inlocuit rulment rola ghidaj curea transmisie Acum doua zile am schimbat curelele si eram cu sufeltul la gura ca e bolnav si rulmentul. Utila informatie, mai ales ca nu e vizibil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Septembrie 26, 2016 Partajează Postat Septembrie 26, 2016 Re: Inlocuit rulment rola ghidaj curea transmisie Mi-e mi-a sarit rola prin padure si mi a cazut in scut.Pana sa imi dau seama ca e in scut am cautat rola noua la cei de la unix si nu au gasit-o.Asa ca daca stie cineva codul de piesa ar fi bine de stiut pentru viitor.Fiind intr-o sambata dupa amiaza n am gasit nici rulmentul, asa ca am luat un rulment mai mic si i-am facut o saiba la strung.:) Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate