sierrafery Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Re: Discovery 2 - 2003 (Eustache sau Bestia sau Blaze (cel din urma fiind ales de fiica-mea)) A mea nu se incinge acum iarna, se incingea doar vara ... nu stiu ce sa zic, eu o sa incerc cu ulei original ca inainte cu ala nu se incingea NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Discovery 2 - 2003 (Eustache sau Bestia sau Blaze (cel din urma fiind ales de fiica-mea)) Frumoase masinile astea :) , Bogdan daca mai vrei traseu usurel in Prahova ai ca punct de plecare Campina sau Azuga.Sunt drumuri care ies in DN1A trasee de plimbare cu ceva portiuni interesante in functie de vreme.Ca sa iti faci o idee s-a mers cu Duster inaltat si gume AT.Nu te duce insa singur, iarna se schimba situatia sunt zone unde se face derdelus. Salut! Multumesc mult de sfat! Am facut cateva ture - incerc sa incarc niste filmulete pe youtube. :) Cu drag, Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Discovery 2 - 2003 (Eustache sau Bestia sau Blaze (cel din urma fiind ales de fiica-mea)) Vin si cu primul filmulet facut pe 1 decembrie. Drumul pana la Cabana Rarau era practicabil. Cel pana la antenele de telecomunicatii a fost destul de dificil - din pacate am filmat doar coborarea - a fost si primul filmulet facut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Re: Discovery 2 - 2003 (Eustache sau Bestia sau Blaze (cel din urma fiind ales de fiica-mea)) Gata. Am facut "canalul" de YouTube si am adaugat acolo filmuletele din interiorul masinii: https://www.youtube.com/user/bogdanhh Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate