Navarro Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Are cineva prin Bucuresti niste bucati de scandura? Sau poate una singura? M-ar interesa sa nu fie mai groasa de 1-2 cm si lata cam de 14-15. Lungime-> cat mai mare. Nu de alta, dar la magazinele de profil gasesti numai la cantitati mari. Dau o bere! Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Re: Caut niste bucati de lemn Pune si niste date de contact! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Re: Caut niste bucati de lemn SALUTARE te pot ajuta cu bucati de 100-120cm late peste14-15 cm si groase de cam 22mm nerindeluite au fost scanduri mari de 4m dar le-am taiat ca nu imi incapeau in garaj:D daca te ajuta da-mi un semn 0723 817 101 Karol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Septembrie 29, 2016 Partajează Postat Septembrie 29, 2016 Re: Caut niste bucati de lemn Gasesti la Dedeman ( alte magazine bricolaj ) toate tipodimensiunile ( si rindeluite si nerindeluite ), adevarat ca la pret dublu fata de magazinele de profil dar iei la bucata XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Navarro Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Re: Caut niste bucati de lemn S-a rezolvat! Mii de multumiri! Daca nu ar exista masinile mari, lumea ar fi mai trista... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate