Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ce stitzi de Mitsu acesta?

Boieru
 Share

Recommended Posts

Salut! sunt nou pe forum, si vreau sa imi iau o mashina. Am gasit frumusetzea asta, dar nu prea stiu nimik de ea. Poate e proprietarul pe forum sau stie cineva ceva date, sau macar sa imi spuna daca e bun pretzul. Multzumesc.
Never drive faster than your guardian angel can fly...

Re: Ce stitzi de Mitsu acesta?

Salut! sunt nou pe forum, si vreau sa imi iau o mashina. Am gasit frumusetzea asta, dar nu prea stiu nimik de ea. Poate e proprietarul pe forum sau stie cineva ceva date, sau macar sa imi spuna daca e bun pretzul. Multzumesc.

superba masina , culoarea asta de un transparent intens m-a inebunit :ha: :ha: :ha:

Pune bre un link la masina sau o poza .

Vezi ca in josul paginii ai un buton cu "browse" acolo se pun atasamente

Guest kecske

Stiu masina,este din Baia Sprie nu prea a intrat in teren pare a fi buna in afara de rotile de 37 la care nu-i vad rostul.

Dar alea se pot schimba. Banuiesc ca le-a pus doar pe sosea, ca arata bine asa. In teren banuiesc ca nu prea fac treaba, pentru ca sunt cam mari si cred ca trage greu de ele. Dar motorul de 2.8 e bun? Iar suspensia aceea e potrivita pentru mashina? Nu o sa fac cine stie ce treburi cu ea, mai ales ca sunt incepator, o sa o bag pe forestiere, pe cate un deal, dar nu chestii extreme. Si ma gandesc ca daca tot dau banii, sa nu ma apuc de modificari, ca asa imi iau una mai ieftina, si o fac cum trebuie. Cauciucurile le schimb lejer, dar la restul nu ma pricep inca.

Nu stiu nimic despre masina, dar am stat langa ea.

E frumoasa. atat pot sa-ti spun ca m-a impresionat. Mi se par cam ciudate si inutile rotile alea.

Uite poze

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford

Guest kecske

Suspensia e OK. Motorul de 2.8 trage cum trebuie de obicei.Binenteles inainte sa-l cumperi verifica cateva lucruri de gen compresie,turbo etc. masina fiind din 95

Si astea nu se pot verifica decat in service, sau de cineva care se pricepe. Nasol... Nu prea imi arde sa dau o tura pana acolo si sa vad ca e praf motorul... Dar poate o sa se gaseasca cineva care stie mai multe despre ea. Oricum, multzumesc de ajutor, nu ma asteptam sa primesc asa prompt raspunsuri.

Mi-ai face un mare serviciu, numai ca faza nasoala e ca momentan sunt pe mare, la munca, si o sa mai stau vreo 3-4 saptamani. Nu stiu exact inca. Deci nu e mare graba. Nu sunt hotarat inca sa o iau pe asta. Daca nu se vinde pana atunci, o sa vin sa o vad. Imi caut o mashina, dar inca nu sunt hotarat la marca. Initzial ma uitam la un Discovery 2, si am vorbit cu domnul Mugur, si mi-a povestit cate ceva. Am studiat si Toyota LJ si HJ, si imi place ca mashina. Hilux-ul nu ma incanta deloc, desi am vazut un pick-up frumushel gata preparat. Patrolul mi se pare prea mare si prea gurmand. Mitsubishi mi-a placut mereu, e o mashina frumoasa si din cate stiu destul de buna. Acum fac munca de cercetare, sa vad ce sa aleg.

Stie Max a cui este. A fost la MMOF cred ca la open.

Bineinteles ca stiu.

In masina s-au investit ceva banuti.

Kit-ul de suspensie , jantele si snorkel-ul i le-am dat chiar eu.

Anvelopele sunt Pitbul de 37 de inci dar are si un set de BFGoodrich de 35x12,5x15.

Oricum, sunt mult prea mari pentru a te da in teren cu ele. Merge dar risti mult.

Motorul merge si trage bine din cate am vazut eu.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use