Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ridicare masini spatiu public dupa 2 luni

Marius_Adrian

Postări Recomandate

Gasca de inutili au produs http://www.news.ro/social/masinile-fara-rca-inspectie-tehnica-sau-impozit-platit-parcate-pe-domeniul-public-ar-putea-fi-ridicate-dupa-doar-doua-luni-proiect-1922404002002016101515580743

Toate maşinile parcate pe domeniul public şi cu inspecţia tehnică expirată, precum şi cele neasigurate sau pentru care nu au fost achitate taxe şi impozite ar putea fi ridicate de primării după doar două luni de la data la care au fost găsite şi considerate astfel abandonate, în loc de un an, cât prevede acum legea

Au redus durata pe care se poate face RCA-ul la o luna dar vor sa ridice masinile dupa 2 luni.Sunt curios cum stabilesc ei daca masina mea inmatriculata in alta tara are impozitul platit?Ce legatura are RCA-ul cu taxa de drum? Daca Rovigneta e platit un strain poate fi cu masina pe teritoriul tarii exact cat are rovigneta platita.E serioasa treaba sau ASF-ul a gasit modalitate sa forteze pe toti sa isi faca asigurari non stop?Stiu ca cel putin in Constanta au daramat toate garajele si nici locuri de parcare nu au facut.Daca pleci din tara 2-3 luni sa inteleg ca pierzi masina.

Un lucru este cert...masina parcata fara RCA face accidente in lant.

Editat de Marius_Adrian
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ridicare masini spatiu public dupa 2 luni

Nu stiu ce sa zic...La mine la bloc sunt 3 autoturisme nemiscate de anul trecut, pardon, una a fost miscata pe sus de niste muncitori pentru ca nu puteau lucra de ea (avea si notificare pe parbriz-cred ca o are si acum). Vai de capul lor cum arata. Daca stapanii erau interesati de ele nu ajungeau in halul asta. Nu conteaza ca nu ai Rovinieta, RCA, Casco sau mai nu stiu ce - mai umfla un cauciuc, mai spal-o, mai ia crengile de pe ea, nu stiu - arata ca nu-i abandonata, ca-ti pasa. Mentionez: sunt pe spatiul in care poti parca o masina legal si liber (inca mai gasesti de astea pe la blocuri - daca nu sunt epave abandonate acolo). Chestia ii ca trebuie ridicate, probabil se bucura si stapanul ca a scapat de ea, doar ca banuiesc ca trebuie un cadru legal si atunci o dau cu asta: n-are aia, n-are aialalta etc

AroM461
Link spre comentariu

Pai ai dreptate dar vezi ca tu gandesti logic ca un om ,aia care au facut legea gandesc in bataie de joc.Sa iti faci asigurare cand poate tu nu folosesti masina.Atat timp cat ai rovigneta (taxa de drum) la ce iti trebuie asigurare la masina parcata? Masina care sta produce accidente.

Nu imi dau seama cum sa aflu care sunt indivizii care au scornit tampenia.Vreau sa vad cum se numesc si din ce coaja de partid sunt ca sa ma asigur ca nu mai ajung la putere .

Eu nu ma refer la alea abandonate de ani ci la masina mea ce o tin in fata portii cand nu sunt in tara.Cand sunt plecat 2-3 luni risc sa imi fure romanasii masina pentru ca am indraznit sa nu o asigur.Noroc ca au daramat toate garajele in Constanta.

Editat de Marius_Adrian
Link spre comentariu

Gasca de inutili au produs http://www.news.ro/social/masinile-fara-rca-inspectie-tehnica-sau-impozit-platit-parcate-pe-domeniul-public-ar-putea-fi-ridicate-dupa-doar-doua-luni-proiect-1922404002002016101515580743

Toate maşinile parcate pe domeniul public şi cu inspecţia tehnică expirată, precum şi cele neasigurate sau pentru care nu au fost achitate taxe şi impozite ar putea fi ridicate de primării după doar două luni de la data la care au fost găsite şi considerate astfel abandonate, în loc de un an, cât prevede acum legea

Au redus durata pe care se poate face RCA-ul la o luna dar vor sa ridice masinile dupa 2 luni.Sunt curios cum stabilesc ei daca masina mea inmatriculata in alta tara are impozitul platit?Ce legatura are RCA-ul cu taxa de drum? Daca Rovigneta e platit un strain poate fi cu masina pe teritoriul tarii exact cat are rovigneta platita.E serioasa treaba sau ASF-ul a gasit modalitate sa forteze pe toti sa isi faca asigurari non stop?Stiu ca cel putin in Constanta au daramat toate garajele si nici locuri de parcare nu au facut.Daca pleci din tara 2-3 luni sa inteleg ca pierzi masina.

Un lucru este cert...masina parcata fara RCA face accidente in lant.

In Austria / Viena , daca parchezi o masina cu numere straine pe strada intr-un loc cu parcarea fara taxa si nu o misti mai mult de 1 saptamana ti-o ridica primaria si dai 350 euro amenda + taxa de ridicare ca sa o recuperezi !!!

.. tot acolo, daca o parchezi pe loc cu plata si a expirat tichetul de parcare de mai mult de 24 de ore / sau pe locul platit de altcineva ... amenda 1500 euro + taxa de ridicare ( indifférent ce numere de inmatriculare are masina ) !!!

... daca masina nu are placute de inmatriculare, in 24 de ore ti-o ridica de oriunde .... mai putin de la tine de pe proprietate (garaj / curte ) ... asta deoarece poti circula cu 1 set de placute la 2 masini cu conditia ca masina cu care Nu circuli sa o parchezi DOAR in garaj sau in curte, nu pe domeniul public !

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

eu tocmai la aia ma refeream ,in Constanta spre exemplu nu sunt parcari cu plata.Pana sa te apuci sa ordoni tu ca stat unde ,cum si cat ai voie sa parchezi ar fi bine sa produci parcari.Eu inteleg ca e misto sa copiezi de la altii doar ce poate suge bani .

In Austria (Vienna ,nu stiu altele) poti intra cu masina cu numar de Romania cu vigneta lor si daca iti platesti parcarea poti tine masina in acelasi loc 400 ani ...conditia ca parcarea sa fie platita.Astept parcari nu tampenii cu "platesti asigurare la masina care nu o folosesti" ....masinile care stau fac accidente in Romania?

Rovigneta la intrare in tara este taxa de drum.Sunt curios cum pot ei ridica o masina cu Rovigneta ok .

P.S.Sper ca nu ne apucam de comparat iar catune de 2 metri patrati gen Belgia cu Romania.

Editat de Marius_Adrian
Link spre comentariu

Si am gasit indivizii care au scornit tampenia https://www.senat.ro/Legis/PDF/2016/16b500AD.pdf .

Dupa "pai dar acum merge sa platesti RCA 1 luna" la "ai masina fara asigurare ti-o ridicam" deci RCA-ul este inca o taxa fortata acum .Ai o rulota? Ghinion , ca sa citez un fuhrer cunoscut.

Editat de Marius_Adrian
Link spre comentariu

Pentru rulote e si mai trist ...

pai rulota nu prea e autoturism ..... sau le-au incadrat si pe ele ....

dar tu ai dreptate, daca am o AutoRulota ca o folosesc doar vara in concediu ?!?

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare